reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

A co do łóżeczka to podobają mi sie takie ale nie mają szuflad ;/ a ja chce z wiec kupuje inne ;)
1.jpg2.jpg3.jpgZobacz załącznik 4654509.jpg15.jpg16.jpg17.jpg23.jpg

reklama
Baldachim nie- nie praktyczna rzecz i siedlisko kurzu- chyba ,że będziesz prać co tydzień .Tak samo falbanka do łóżeczka pod prześcieradło-niepraktyczne.
Szuflada- super sprawa, a ja trzymałam zapasy pieluch-a paczka dużo miejsca zajmuje, chusteczek i takie tam ubranka większe- tylko w workach, bo też się kurz tam zbiera i trzeba pamiętać żeby tam odkurzać.

No tak te łóżeczka mnie urzekły:-D ale i tak nie będzie żadne moje :-D
Ja mam zamiar zamówić 11- elementową pościel wiec i tak w tym będzie baldachim wiec mój pewnie powie żeby założyć :-D to będzie miała zadanie prac go :-D

ja w ogóle nie wiem po co te baldachimy, nie podoba mi się to.
co do łóżeczka to na razie wiem tylko tyle, że ma być białe. ale jeszcze nie oglądam.

reklama
Ja też myślę nad tkaną ;) a od którego tygodnia zamierzacie dzidzie w niej nosić:-)?

e-stera - wybrałabym sie na taki kurs ;) fajna sprawa ;) A oglądałam też na yt filmiki z chustowania to nie jest to takie straszne:-D

Do góry