reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Nie no pewnie w tym tyg już dostaniesz. Oni wolą sobie wpisac wiecej dni w razie czego ale zawsze wysylają wczesniej. Kwestia tylko tego jak działa poczta.

Dziś mi dopiero przysłali, że zrobili paczkę i wyślą kurierem........... Ale się trzeba naczekać.

Zamówiłam sobie 5 - metrową chustę i jak tylko przyjdzie będę w niej lulać Wojtusia. Już się nie mogę doczekać. Jakoś lubię go mieć przy sobie, ale nie da się wiele zrobić z dzieckiem na rękach;)

Katka - też mam Tako (model city voyager) Jestem mega zadowolona, no może z tym wyjątkiem, że wózek jest cholernie ciężki;)

Dla Natalki kupilam sukienke ecru z tafty z organza do tego bodziaka i slicznusi sweterek/bolerko.rajstopki i atlasowe buciki.
w kosciele byla w ekstra spiworku - leciutki roz, milusia takanina cos jak welor z lekko dluzszym wlosem. przes srodek w pionie znajduje sie kilka rozyczek w nieco ciemniejszym rozu i po dwa zielone/pastelowe listeczka.na glowie miala sliczniutka biala czapeczke - heheh, zrobilam dokladny opis, bo nie moge wkleic fotek.
spiworek moge odsprzedac;)

Ja dla syna mam śliczny polarowy komplecik - kaftanik i spodenki, wszyściutko śnieżnobiałe. Pod spód założę mu bodziaka, kaftanik, rajstopki i śpiochy, bo w sumie nie będę dziecka trzymała w kościele w kombinezonie. I owiniemy go w kocyk. A tak to założymy jeszcze szatkę;) Nie wiem jeszcze jak ułożymy Wojtka - kiedyś (jak ja byłam mała) byly takie megaduże białe poduchy, ale ja się chyba nie będę męczyć i zaniesiemy syna w nosidle.

ja wpielam fotelik w stelaz wozka i w nim Natala spedzila msze - pozniej wzielismy ja na rece:) niw wiazalam bialych wstazek i etc.

zdjecia... tu jest problem - ale wierze, ze sie uda moze cos wkleic:)

Misiek chrzest już miał , w szpitalu :-(

ale chcemy robić odnowienie chrztu jak mały wyjdzie ze szpitala
teściowa zrobiła na drutach ciuszki na chrzest,
spodenki, buciki, czapeczkę i sweterek

jeżeli będą dobre to założymy , a jak nie to będę kombinować

nasz gwiazdeczka w kosciele - przepraszam za jakosc zdjecia ale zapomnielismy duzego apartu, mielismy tylko kieszonkowego canona - takie z nas guły:wściekła/y:
nie zamowilismy fotografa i to byl blad - u Majki na chrzcie mielismy fotografa i mamy zajeb... album a tu taka kaszana :wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieje, ze Natalka nam wybaczy:baffled: IMG_2748.jpg

reklama
Do góry