reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
caludia - przyda sie! Misiek bedzie wygladal w tym bosko!! ...drugie dziecko tez bedzie moglo sie tym ubrankiem cieszyc:)
tesciowa to sie niezle musiala przy tym narobic! wow! gratuluje jej talentu...

Witam :)
Mam do sprzedania śliczny chłopięcy komplecik w kolorze kremowym angielskiej firmy PEQUILINO rozm.6-9miesięcy:
-Spodnie na szelkach wykonane z miękkiego sztruksu, rozpinane w kroku, nogawki 3/4.
-Bawełniana koszula z kołnierzykiem, długi rękaw.
Komplecik nowy,z metkami,syn wyrósł, a lata jeszcze nie ma
Cena 15zł
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

claudia piękny :) jeszcze sie przydac moze:) jak nie na chrzest to tak Macius ponosi :) a i drugie pewnie skorzysta:)

Właśnie się dogadałam z babką odnośnie huśtawki dla Tycka. Chciała 199 + 35 przesyłka, ale sama zaproponowała że cena do negocjacji więc utargowałam sobie 20 :)
Oto huśtawka dla Tycka jeszcze u sprzedającego. Później wstawię zdjęcie z Tyckiem jak już ją otrzymam :)
hustawka.jpg

ewcia fajny ten bujak:)
tez macie taką manie kupowania ciuszków dziecku??
ja mam straszną, dostajemy przy odwiedzinach a ja i tak kupuję co zakupy robie to coś nowego dla Antka:))
zwłaszcza body, pajace lub jakieś spodenki czy półśpiochy:))
kuzynka mojego męża pracuje w firmie Sofija i przynosi ciuszki ze skazą (nie widoczne dla oka nawet) za 3 lub 5 zł sztuke i nam już sporo przyniosła takich cudeniek:)

reklama
Do góry