reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
caludia - przyda sie! Misiek bedzie wygladal w tym bosko!! ...drugie dziecko tez bedzie moglo sie tym ubrankiem cieszyc:)
tesciowa to sie niezle musiala przy tym narobic! wow! gratuluje jej talentu...

Witam :)
Mam do sprzedania śliczny chłopięcy komplecik w kolorze kremowym angielskiej firmy PEQUILINO rozm.6-9miesięcy:
-Spodnie na szelkach wykonane z miękkiego sztruksu, rozpinane w kroku, nogawki 3/4.
-Bawełniana koszula z kołnierzykiem, długi rękaw.
Komplecik nowy,z metkami,syn wyrósł, a lata jeszcze nie ma
Cena 15zł
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

claudia piękny :) jeszcze sie przydac moze:) jak nie na chrzest to tak Macius ponosi :) a i drugie pewnie skorzysta:)

Właśnie się dogadałam z babką odnośnie huśtawki dla Tycka. Chciała 199 + 35 przesyłka, ale sama zaproponowała że cena do negocjacji więc utargowałam sobie 20 :)
Oto huśtawka dla Tycka jeszcze u sprzedającego. Później wstawię zdjęcie z Tyckiem jak już ją otrzymam :)
hustawka.jpg

ewcia fajny ten bujak:)
tez macie taką manie kupowania ciuszków dziecku??
ja mam straszną, dostajemy przy odwiedzinach a ja i tak kupuję co zakupy robie to coś nowego dla Antka:))
zwłaszcza body, pajace lub jakieś spodenki czy półśpiochy:))
kuzynka mojego męża pracuje w firmie Sofija i przynosi ciuszki ze skazą (nie widoczne dla oka nawet) za 3 lub 5 zł sztuke i nam już sporo przyniosła takich cudeniek:)

reklama
Do góry