reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ha to co ja mam powiedziec jak Kubusiek urodził sie 51:) to on nawet w bodach 56 teraz pływa :) lepiej zeby dzieciaczki miały luzno w kombinezonkach :) niz za ciasno :) ja tam sie ciesze ze Mój ma luzno. pod spód zakładamy mu drugi cieplutki polarkowy kombinezon i przynajmniej moze sie troszkę poruszac jak bedzie miał chetkę w tym wózku :) a nie lezec na wznak :)

reklama
ha to co ja mam powiedziec jak Kubusiek urodził sie 51:) to on nawet w bodach 56 teraz pływa :) lepiej zeby dzieciaczki miały luzno w kombinezonkach :) niz za ciasno :) ja tam sie ciesze ze Mój ma luzno. pod spód zakładamy mu drugi cieplutki polarkowy kombinezon i przynajmniej moze sie troszkę poruszac jak bedzie miał chetkę w tym wózku :) a nie lezec na wznak :)

u Was musi być zimno...
u nas to wczoraj z 10 stopni było, więc dużo pod kombinezon nie dawałam, przegrzać też go nie mogę...

dzisiaj się jakoś szaro zrobiło..

Szaro buro i nie ładnie :( aż się wstawać z łóżka nie chce ;) dobrze, że mam małą mobilizacje. Tymek wstał dziś o 7 rano i stwierdził, że muszę go odrazu ubrać, bo on musi jeździć na samochodzie ;-) Mama brum brum :tak:

Ale nie o tym chciałam pisać, dziewczyny, chciałam Wam polecić łóżeczko turystyczne(otwierane z boku). Jeżeli dużo jeździcie, to naprawdę nie ma co się zastanawiać, wydatek nie jest duży, ale jaka ulga. Nie martwisz się że dzieciątko spadnie z łóżka, jak chcesz coś zrobić to i może służyć za kojec. Naprawdę nie ma co się zastanawiać:) Pozdrawiam

bardzo ładna ta karuzelka i kolory takie przyjemne :-) czasami niektóre są takie bez wyrazu zupełnie...
no i cena rewelacyjna!

A ja się wkurzyłam. Znalazlam sobie względnie tanią aptekę internetową, więc pospiesznie zrobiłam duuuuuuuuuże zakupy, zapłaciłam przelewem i już 5 dni czekam na przesyłkę. Potem doczytałam w regulaminie, że mają 4 dni na zaksięgowanie wpłaty i kolejne 4 na przesłanie paczki (oczywiście dni robocze)... A mi się już dla małego witaminy kończą........ I pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia dostanę paczkę.

reklama
Nie no pewnie w tym tyg już dostaniesz. Oni wolą sobie wpisac wiecej dni w razie czego ale zawsze wysylają wczesniej. Kwestia tylko tego jak działa poczta.

Do góry