reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

kilka lat temu był trend na obgryzanie paznokci, mojemu bratankowi tata obgryzał (to było 9 lat temu), kolejnym dzieciom już nie :-)
dziękujemy za miłe słowa odnośnie pokoiku, zdjęcie nędzne ale na żywo wygląda o wiele lepiej :-)

reklama
kilka lat temu był trend na obgryzanie paznokci, mojemu bratankowi tata obgryzał (to było 9 lat temu), kolejnym dzieciom już nie :-)
Ja tam nie wiem, jakie są trendy, ale 17 lat temu normalnie ciachałam nożyczkami... może dlatego, że swoich też nigdy nie obgryzałam, to mi to do głowy by nie przyszło :-D
Ribi - wylizywać, dobre, dobre ;-)

Ja też kiedyś słyszałam o tym że dziecku powinno się obgryzywać paznokcie...nie wiem kto to wymyślił...pewnie ci co są ECO na maxa...paranoja jakaś.

ona mi o obgryzaniu mówiła bo się bała obcinać dla mnie to walnięta jest bo bym się bała że palce odgryze włąśnie hehehe

Ale jaja, pierwszy raz słyszę o obgryzaniu paznokci u dzieci :-)

A ja nie mogłam jednak wytrzymać i ubrałam już łóżeczko. Stoi w pokoju w którym nikt nie siedzi więc się chyba nie zakurzy. Na wszelki wypadek zakryję kocykiem. Nie mogłam się powstrzymać. :-) A ten misiu był wczoraj kupiony w biedronce tylko po 25 zł :-)

DSC07152.jpgDSC07158.jpgDSC07160.jpgDSC07155.jpg

Dzięki. Łóżeczko miało już dwóch właścicieli i ma klimat bo na barierkach są poodbijane małe ząbki bo dzieciaczki sobie gryzły :-D

reklama
Do góry