reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Dziewczyny które są po terminie - trzymajcie się mocno i oby wam szybko akcja porodowa się zaczęła, abyście nie musiały się dodatkowo męczyć

reklama
już wiem co zrobię

zacisnę zęby na ten fotelik, a jak się dorobię auta np za dwa lata i prawka i i tak będę musiała zainwestować w ten fotelik dla starszych dzieci :D

KONIEC TEMATU

i sorki za przynudzanie

claudia haha usmialam sie :-p e tam nie przynudzasz hehe to sa wazne sprawy

:-) dziękuje że tak piszesz
ja to się chcę dorobić auta i prawka, ale teraz to finanse nie pozwalają
a wtedy będzie potrzebny fotelik...

a tak to myślę jak np będę musiała jechać z małym gdzieś dalej albo ktoś nas zabierze na wycieczkę
to w czymś to dziecko musi być prawda...

jeżeli znajdę okazję na fajny tani fotelik to kupię...

na allegro jest pełno i to z dobrych firm i niedrogo
np:
Fajny fotelik + gratis (1397392027) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK - NOSIDEŁKO-BUJAK BEBY DESIGN (1389201584) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Samochodowy (1397252962) - Aukcje internetowe Allegro

to tylko przykłady , że majątku to nie kosztuje a bezpieczeństwo ważne prawda??

Claudia a jak czesto dzisiaj podrozujesz samochodem?BO wiesz co JA bym nie kupowala narazie pozyczyla od kuzynki na czas wyjscia ze szpitala tym bardziej ze mieszka obok a na inny jak juz bedzie tak potrzeba odlozyla sobie pieniazki z czasem albo z becikowego mozesz przeznaczyc.

Claudia a jak czesto dzisiaj podrozujesz samochodem?BO wiesz co JA bym nie kupowala narazie pozyczyla od kuzynki na czas wyjscia ze szpitala tym bardziej ze mieszka obok a na inny jak juz bedzie tak potrzeba odlozyla sobie pieniazki z czasem albo z becikowego mozesz przeznaczyc.

no bo nie będę od niej często pożyczać bo ona ma zamiar ten fotelik sprzedać w komplecie z wózkiem
dlatego na razie zostanę z tym rupieciem co mam ( głównie chodzi o wygląd tego fotelika i o tą rączkę , że na chama tylko się da obniżyć )

bo wiem w sumie , że prędko z dzieckiem nie pojadę nigdzie

a tak jak pisze jak zdam kiedyś prawko i kupie auto to już wtedy kupię normalny fotelik dla starszych dzieci

reklama
a za dwa lata tak czy inaczej byś musiała kupić fotelik bo dziecko ci w takim małym nosidełku długo nie pojeździ;) może faktyczie jak masz od kogo to pożycz od kogoś i tyle :)
aha i pytanko, jak jest rączka w górze - czyli tak jak się fotelik przenosi, to przed włożeniem do auta trzeba ją obniżyć prawda??
bo inaczej się fotelika nie zapnie??

Do góry