reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Dziewczyny które są po terminie - trzymajcie się mocno i oby wam szybko akcja porodowa się zaczęła, abyście nie musiały się dodatkowo męczyć

reklama
już wiem co zrobię

zacisnę zęby na ten fotelik, a jak się dorobię auta np za dwa lata i prawka i i tak będę musiała zainwestować w ten fotelik dla starszych dzieci :D

KONIEC TEMATU

i sorki za przynudzanie

claudia haha usmialam sie :-p e tam nie przynudzasz hehe to sa wazne sprawy

:-) dziękuje że tak piszesz
ja to się chcę dorobić auta i prawka, ale teraz to finanse nie pozwalają
a wtedy będzie potrzebny fotelik...

a tak to myślę jak np będę musiała jechać z małym gdzieś dalej albo ktoś nas zabierze na wycieczkę
to w czymś to dziecko musi być prawda...

jeżeli znajdę okazję na fajny tani fotelik to kupię...

na allegro jest pełno i to z dobrych firm i niedrogo
np:
Fajny fotelik + gratis (1397392027) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK - NOSIDEŁKO-BUJAK BEBY DESIGN (1389201584) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Samochodowy (1397252962) - Aukcje internetowe Allegro

to tylko przykłady , że majątku to nie kosztuje a bezpieczeństwo ważne prawda??

Claudia a jak czesto dzisiaj podrozujesz samochodem?BO wiesz co JA bym nie kupowala narazie pozyczyla od kuzynki na czas wyjscia ze szpitala tym bardziej ze mieszka obok a na inny jak juz bedzie tak potrzeba odlozyla sobie pieniazki z czasem albo z becikowego mozesz przeznaczyc.

Claudia a jak czesto dzisiaj podrozujesz samochodem?BO wiesz co JA bym nie kupowala narazie pozyczyla od kuzynki na czas wyjscia ze szpitala tym bardziej ze mieszka obok a na inny jak juz bedzie tak potrzeba odlozyla sobie pieniazki z czasem albo z becikowego mozesz przeznaczyc.

no bo nie będę od niej często pożyczać bo ona ma zamiar ten fotelik sprzedać w komplecie z wózkiem
dlatego na razie zostanę z tym rupieciem co mam ( głównie chodzi o wygląd tego fotelika i o tą rączkę , że na chama tylko się da obniżyć )

bo wiem w sumie , że prędko z dzieckiem nie pojadę nigdzie

a tak jak pisze jak zdam kiedyś prawko i kupie auto to już wtedy kupię normalny fotelik dla starszych dzieci

reklama
a za dwa lata tak czy inaczej byś musiała kupić fotelik bo dziecko ci w takim małym nosidełku długo nie pojeździ;) może faktyczie jak masz od kogo to pożycz od kogoś i tyle :)
aha i pytanko, jak jest rączka w górze - czyli tak jak się fotelik przenosi, to przed włożeniem do auta trzeba ją obniżyć prawda??
bo inaczej się fotelika nie zapnie??

Do góry