reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
ja mam 1-sekundowy.....BabyOno....pokazuje tez temp w pokoju i po moich testach uwazam sie nie myli...ale ON nas kosztowala ok90 zl wiec drozej...

co do termometru to też jeszcze nie mam.. jutro w końcu zamówię resztę potrzebnych rzeczy..
Mam pytanie do was, pewnie nie ostatnie... kupiłyście nożyczki czy obcinacz do paznokci? co jest praktyczniejsze?

co do termometrów to jak Jasiek był mały uzywałam przez okolo rok rtęciowego, mierzyłam w pupie i było OK. zresztą zdażyło mi się to raptem 2-3 razy, że musiałam mu zmierzyć
teraz jak był chory - te 3 tygodnie temu to masakra, nie dał sobie wogóle w pupie zmierzyć... tylko płakał i się wił...

planuję kupić po nowym roku taki:
TERMOMETR SKRONIOWY 3w1 1sek. BEURER FT 60 wys.24h (1380978612) - Aukcje internetowe Allegro

nie jest tani - jeden z droższych, ale przekonuje mnie jakość, no i 3 lata grarancji...

mam też taki:
TERMOMETR ELEKTONICZNY z miękką końcówa CANPOL (1346285244) - Aukcje internetowe Allegro
ale beznadzieja, nigdy nim nie zmierzyłam temperatury....
dlatego teraz zamierzam zainwestować...
może z becikowego te pieniądze na termometr wezmę po prostu...
ale już jestem zdecydowana na niego...

ja kupiłam tylko nożyczki - wygodne są.
jeden ędzie miał swoje i dla drugiego od urodzenia też używam jednych
z cążek nie korzystałam, więc nie doradzę...

a ja się pochwalę częścią pokoiku bo pisałam kiedyś o naklejkach i teraz efekt końcowy. z góry przepraszam za jakość ale zdjęcie z komórki.

reklama
modlicha83,
ja będę używała obcinacza do paznokci bo sama sobie nim obcinam, oczywiście dla synusia kupie osobne, ale na początek dzieci maja bardzo delikatną płytke i połozna radziła tekturowy pilniczek, 2zł płaciłam kupic i na początku opiłować albo poprostu zakłatac rękawiczki, żeby dzidzius się nie podrapał po buzi:-)

Ostatnia edycja:
Do góry