reklama
martusia29
Fanka BB :)
klaudoos-Jedna i druga firanka fajniutka.Bardzo mi się podoba ta niebieska....sporo na niej się dzieje,ale jak mówisz ze nie będzie nic na ścianach....to jak by była ta biała...to tak ....jak nie dla maluszka.Ja na ściany nie będę dawała tapety-zapodam takie pianki zwierzątkaDo tej firanki pasowała by do Ciebie zyrafka i słonik-ja zamieżam przykleić nad łóżeczkiem i w pokoju mam szafę z odsuwanymi drzwiami ,to jak michał był mały to miał na drzwiachPóźniej sobie zdjął
SUPER DEKORACJE NA ŚCIANĘ TANIA WYSYŁKA!!!! (1254209711) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER DEKORACJE NA ŚCIANĘ TANIA WYSYŁKA!!!! (1254209711) - Aukcje internetowe Allegro
martusia- rzeczywiscie te naklejki niedrogie moze kupiee chciaalam takie duze xxl safari ale z mezem stwierdzilismy ze nasze oko naciesza a po 2-3 latach trzeba bedzie robic remont naklejki zdjac- a razem z nimi odpadnie farba albo tynk wiec za duzo klopotu
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Hej Kobietki:-)
Kupiłam już łóżeczko dla maluszka i zastanawiam sie nad materacykiem. Mój wybór padł na materacyk z tkaniny bawełnianej, wypełniony łuską gryczaną, matą kokosową, no i pianką poliuretanową.
Czytałam że taki wkład ma właściwości ortopedyczne, antypotowe, antyalergiczne, antystresowe i przeciwodleżynowe.
Czy któras kupiła taki materacyk lub ma jakies opinie na ten temat?
Kupiłam już łóżeczko dla maluszka i zastanawiam sie nad materacykiem. Mój wybór padł na materacyk z tkaniny bawełnianej, wypełniony łuską gryczaną, matą kokosową, no i pianką poliuretanową.
Czytałam że taki wkład ma właściwości ortopedyczne, antypotowe, antyalergiczne, antystresowe i przeciwodleżynowe.
Hej Kobietki:-)
malta - ja słyszałam, że właśnie taki materacyk jest najlepszy. I zapewne będę kupować taki sam :-)
Ja nie mam problemu z malowaniem, firankami itd. Marysia będzie z nami w pokoju i to na razie będzie musiało wystarczyć. Ale już myślimy nad remontem dużego pokoju i podziałem na dwa - ale to będzie duuużo pieniędzy wymagało, pewnie trzeba będzie zrezygnować z wakacji, ech...
Ale jak już dziewczyny będą miały swój pokój na pewno urządzę go na biało i na ścianach namaluję róże. Teraz Tymek z Anią mają w swoim pokoju szablonowe dinozaury na ścianach. Dała bym zdjęcie - ale oni ciągle mają sajgon w pokoju
Ale jak już dziewczyny będą miały swój pokój na pewno urządzę go na biało i na ścianach namaluję róże. Teraz Tymek z Anią mają w swoim pokoju szablonowe dinozaury na ścianach. Dała bym zdjęcie - ale oni ciągle mają sajgon w pokoju
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
malta - ja słyszałam, że właśnie taki materacyk jest najlepszy. I zapewne będę kupować taki sam :-)
Dzięki:-)
Właśnie doczytałam że materacyki z łuską gryczaną nie rozgrzewają się od ciepła ludzkiego ciała, nie wchłaniają potu. Dopasowują się do kształtu ciał, nie uczulają, są antyalergiczne.
Podstawowe cechy materaców z łuską gryki
- Średnio - twarde
- Dopasowują się do kształtu naszego ciała
- Nie alergizują
- Nie nagrzewają się od ciepła ludzkiego ciała
- Zawsze pozostają suche
- Powstrzymują rozwój roztoczy
- Można je zwijać
- Lekko szeleszczą
- Nie sprężynują
Materace do spania
ariska
Fanka BB :)
wczoraj dla małej kupiłam takie fajne czerwone rękawiczki akurat do kombinezonu a dziś dostałam 3 butelki aventu 125ml wygrane z allegro
reklama