reklama
C
claudia4you
Gość
spokojnie zdążysz ze wszystkim,teraz w jednym sklepie można kupić praktycznie wszystko tylko trzeba wiedzieć co się chce ja oczywiście mam z tym problem :-)
No tak myślałam, że na mleko osobno a na herbatki osobno
To chyba dokupię jeszcze jedną z Aventu i powinno starczyć.
Dziękuję Wam
jeszcze nie wiem jak ze smoczkami, czy dawać czy nie, czy zębów nie niszczą
Ja nosiłam smoczek do 5 roku życia, aż wstyd i teraz mam krzywe zęby - te z przodu są jak łopaty
Ale to też moja mama zawiniła, że tak długo mi dawała
martusia29
Fanka BB :)
Claudia-Mi się wydaje tak-kup jeden smoczek-tak na wszelki wypadek-jak Ci popadnie ze w nocy coś Michaś zacznie marudzić i nie będzie wiadomo co ,to nie będzie m latał po aptekach.Ja mialam 1 michal na początku lubil ale to przez jakiś miesiąc albo póltora,poźniej wypluwał i nie chciał wogóle.Więc ze smokami nie miałam problemu:-)
Teraz też kupię jeden ''na wszelki wypadek''.
Teraz też kupię jeden ''na wszelki wypadek''.
claudia ja kupilam misce 1 ale w sumie dopiero potrzebowala go jak zaczely jej dziasla dokuczac ale i tak miala go w sumie moze 1,5 m-ca pozniej plula nim jak najdalej . zawsze dobrze miec pod reka jakis bo nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac.
C
claudia4you
Gość
no
na pewno się zaopatrzę, fajne są też smoczki z termometrem - nie wiem czy nie kupić:-)
na pewno się zaopatrzę, fajne są też smoczki z termometrem - nie wiem czy nie kupić:-)
no
moja kolezanka ma i ani razu nie uzyla a syn juz ma 9 m-cy, wiec nie wiem czy jest sens jak to kumpela stwierdzila fajny gadzet
no
ja też chcę taki zakupic tylko obawiam się, że jeżeli nasz synek nie będzie chciał ssać smoka, to jak ja mu zmierzę temperaturę, jeżeli bedzie i tym smokiem pluł ?!
A ja w końcu w poniedziałek dostanę wszystkie rzeczy, które kupiłyśmy z teściową, jak byłam u niej na urlopie. Do tego w sobotę wybieram się na zakupy, żeby dokupić brakujące rzeczy, więc spodziewajcie się chwalenia się w przyszłym tygodniu
reklama
C
claudia4you
Gość
Rozważam różne rzeczy... opinie mi się przydadzą :-)
Jeszcze nie wiem co z tą karuzelką o której na głównym pisałam karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl
cena 25zł (w tym już przesyłka) i do tego gratis mam dostać tą czapkę
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
więc i tu proszę o opinie
Zaznaczam, ze chcę zwykłą karuzelke nad łóżeczko, bez bajerów - tylko żeby grała.
Może mały będzie się uspokajała przy tym.....
Napiszcie czy się opłaca
Jeszcze nie wiem co z tą karuzelką o której na głównym pisałam karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl
cena 25zł (w tym już przesyłka) i do tego gratis mam dostać tą czapkę
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
więc i tu proszę o opinie
Zaznaczam, ze chcę zwykłą karuzelke nad łóżeczko, bez bajerów - tylko żeby grała.
Może mały będzie się uspokajała przy tym.....
Napiszcie czy się opłaca