reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
spokojnie zdążysz ze wszystkim,teraz w jednym sklepie można kupić praktycznie wszystko tylko trzeba wiedzieć co się chce ja oczywiście mam z tym problem :-)

No tak myślałam, że na mleko osobno a na herbatki osobno
To chyba dokupię jeszcze jedną z Aventu i powinno starczyć.
Dziękuję Wam
jeszcze nie wiem jak ze smoczkami, czy dawać czy nie, czy zębów nie niszczą
Ja nosiłam smoczek do 5 roku życia, aż wstyd i teraz mam krzywe zęby - te z przodu są jak łopaty:zawstydzona/y:
Ale to też moja mama zawiniła, że tak długo mi dawała

Claudia-Mi się wydaje tak-kup jeden smoczek-tak na wszelki wypadek-jak Ci popadnie ze w nocy coś Michaś zacznie marudzić i nie będzie wiadomo co ,to nie będzie m latał po aptekach.Ja mialam 1 michal na początku lubil ale to przez jakiś miesiąc albo póltora,poźniej wypluwał i nie chciał wogóle.Więc ze smokami nie miałam problemu:-)
Teraz też kupię jeden ''na wszelki wypadek''.

claudia ja kupilam misce 1 ale w sumie dopiero potrzebowala go jak zaczely jej dziasla dokuczac ale i tak miala go w sumie moze 1,5 m-ca pozniej plula nim jak najdalej :). zawsze dobrze miec pod reka jakis bo nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac.

A ja w końcu w poniedziałek dostanę wszystkie rzeczy, które kupiłyśmy z teściową, jak byłam u niej na urlopie. Do tego w sobotę wybieram się na zakupy, żeby dokupić brakujące rzeczy, więc spodziewajcie się chwalenia się w przyszłym tygodniu:p

reklama
Rozważam różne rzeczy... opinie mi się przydadzą :-)
Jeszcze nie wiem co z tą karuzelką o której na głównym pisałam karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl

cena 25zł (w tym już przesyłka) i do tego gratis mam dostać tą czapkę
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
więc i tu proszę o opinie

Zaznaczam, ze chcę zwykłą karuzelke nad łóżeczko, bez bajerów - tylko żeby grała.
Może mały będzie się uspokajała przy tym.....

Napiszcie czy się opłaca

Do góry