reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
spokojnie zdążysz ze wszystkim,teraz w jednym sklepie można kupić praktycznie wszystko tylko trzeba wiedzieć co się chce ja oczywiście mam z tym problem :-)

No tak myślałam, że na mleko osobno a na herbatki osobno
To chyba dokupię jeszcze jedną z Aventu i powinno starczyć.
Dziękuję Wam
jeszcze nie wiem jak ze smoczkami, czy dawać czy nie, czy zębów nie niszczą
Ja nosiłam smoczek do 5 roku życia, aż wstyd i teraz mam krzywe zęby - te z przodu są jak łopaty:zawstydzona/y:
Ale to też moja mama zawiniła, że tak długo mi dawała

Claudia-Mi się wydaje tak-kup jeden smoczek-tak na wszelki wypadek-jak Ci popadnie ze w nocy coś Michaś zacznie marudzić i nie będzie wiadomo co ,to nie będzie m latał po aptekach.Ja mialam 1 michal na początku lubil ale to przez jakiś miesiąc albo póltora,poźniej wypluwał i nie chciał wogóle.Więc ze smokami nie miałam problemu:-)
Teraz też kupię jeden ''na wszelki wypadek''.

claudia ja kupilam misce 1 ale w sumie dopiero potrzebowala go jak zaczely jej dziasla dokuczac ale i tak miala go w sumie moze 1,5 m-ca pozniej plula nim jak najdalej :). zawsze dobrze miec pod reka jakis bo nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac.

A ja w końcu w poniedziałek dostanę wszystkie rzeczy, które kupiłyśmy z teściową, jak byłam u niej na urlopie. Do tego w sobotę wybieram się na zakupy, żeby dokupić brakujące rzeczy, więc spodziewajcie się chwalenia się w przyszłym tygodniu:p

reklama
Rozważam różne rzeczy... opinie mi się przydadzą :-)
Jeszcze nie wiem co z tą karuzelką o której na głównym pisałam karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl

cena 25zł (w tym już przesyłka) i do tego gratis mam dostać tą czapkę
czapka na 0 do 6 m w Nakrycia głowy - Szafka.pl
więc i tu proszę o opinie

Zaznaczam, ze chcę zwykłą karuzelke nad łóżeczko, bez bajerów - tylko żeby grała.
Może mały będzie się uspokajała przy tym.....

Napiszcie czy się opłaca

Do góry