reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

... a ja uzywam przewijaka do dzis.. zresztą ubieram tomka na nim i po kąpieli kłade i wycieram... pieluchy zmieniam. no całą toalete robie :) i własnie jak któras pisała chyba dopiero z niego zrezygnuje jak tomek no i kubus z pieluch wyrosną... tylko ze mój przewijak to lezy na komodzie.. zamówionej specjalnie bym mogła na stojaco wszytsko zrobic i miec wszytsko pod ręką.. juz zamieszczałam foto.. ale on jest taki zwykły : pianka obciagnieta zółtą ceratą :) kombinezon tez kupiłam na ciuszkach w sumie to niewiel bede musiała dokupic w koncu obaj ze stycznia bedą.. :) pare pajaców tylko .. ale to pewnie w grudniu

reklama
Ja kupiłam kombinezonki w ciucholandzie za całe 3 zł, a drugi za 5 zł i to w bardzo dobrym stanie, nigdzie nie pobrudzone czy zmechacone.

szalejecie :-D
mi jeszcze trzeba ręcznik kupić dla małego , pieluchy , smoczki, rożek, prześcieradło do łóżeczka.... trochę tego jest

dziewczynki wydaje mi się że już kiedys był poruszany temat łóżeczek ale nie mogę znaleźć.
Chodzi mi o to, że dostaliśmy od teściowej łóżeczko turystyczne z Chicco, a ja wolałam mieć drewniane. Czy któraś z was miała dla swojego bejbika turystyczne? A tak w ogóle to co sądzicie o łóżeczkach turystycznych? bo nie wiem co mam robić - kupić drewniane i mieć dwa w domu czy może to turystyczne sprawdzi się?

dzieki za odpowiedzi:-)

Ale macie juz zakupy porobione , ja jeszcze jestem z tymi sprawami dosłownie w lesie ale mysle ze jeszcze dwa tygodnie i juz cos zaczne dzialac :))

Jesli chodzi o przewijak chcemy kupic juz w komplecie do łózka, też z firmy SAFARI, narazie znalazłam link, chociaż my nie wszytskie mebelki będziemy kupować, tylko bedziemy tą biało - brązową komodę z trzema szufladami zamawiać, a na to przewijak :-D tez jest pokazany, a wszufladach będę trzymać rzeczy najpotrzebniejsze:-)
ZESTAW SAFARI KLUPS Łozeczko przewijak regał Wwa (1252335268) - Aukcje internetowe Allegro

Samantaa - pytałaś o rogal ja zamówiłam ten, Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1253639115) - Aukcje internetowe Allegro. Polecam!

Ostatnia edycja:
dziewczynki wydaje mi się że już kiedys był poruszany temat łóżeczek ale nie mogę znaleźć.
Chodzi mi o to, że dostaliśmy od teściowej łóżeczko turystyczne z Chicco, a ja wolałam mieć drewniane. Czy któraś z was miała dla swojego bejbika turystyczne? A tak w ogóle to co sądzicie o łóżeczkach turystycznych? bo nie wiem co mam robić - kupić drewniane i mieć dwa w domu czy może to turystyczne sprawdzi się?

dzieki za odpowiedzi:-)

Jasiek ma od urodzenia turystyczne (tez dostaliśmy) - tylko włożyliśmy zwykły materacyk kokos-pianka-kokos (trochę przycięty, bo łóżeczko krótsze).
Stanowczo nie zamieniłabym na drewniane. Turystyczne jest genialne - nigdzie się nie obija, nogi mu nie wystają. Rewelacja. powinnaś sie cieszyć kochana....

reklama
ja turystyczne chcę kupić ale trochę później żeby było na wyjazdy i do dziadków;)

Moi znajomi kupili ostatnio łóżeczko turystyczne dla córy ale ona ma 3 lata! Bo stwierdzili jak jechali na wczasy że nie będzie umiała sama spać w obcym łóżku.

Do góry