reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja tez kupuję na 100% turystyczne łożeczko, uważam, że bedzie dla nas bardziej funkcjonalne. Kupiłam do niego właśnie materac pianka- kokos, żeby małej było wygodniej. Mam nadzieje, że się sprawdzi:)

reklama
ja myślę o zwykłym drewnianym łóżeczku do pokoju małej bo jakoś turystyczne mnie nie przekonuje na dłuższy czas. Ale turystyczne też się przyda np. podczas wyjazdów do babci, ale to chyba w pożniejszym czasie

dziewczyny prosze o opinie czy ladne czy nie? bo sie zastanawiam nad kupnem.. Zoo niebieskie logo.jpg

klaudoos ogolnie firaneczka bardzo ladna jest, tylko jak dla mnie to chyba za bardzo "naciapane" na niej jest, jakby troszke mnie elementow na niej bylo to bardziej by mi sie podobala. Ale to tylko moje zdanie,wiadomo kazdy ma inny gust :)

hmmm.. to musze jeszcze pomyslec;) kubusiow puchatkow nie chce bo prawie na kazdym oknie na naszym osiedlu są;) a takie "cudo" 130zl 150x150.. mezusiowi nawet sie podoba, a ja w 100% przekonana wlasnie nie jestem..

No to skoro mężowi się podoba -to kup taką. On cię tam na rękach nosi to mu pokaż że liczysz się z jego opinią. A efekt i tak będzie zależał od ogólnego wystroju pokoiku

Ja to ciagle przystaje przy łózeczku zwyklym drewnianym, moze w przyszłosci kupieturystyczne, bo wiem ze sie przydaje Klaudoos jak masz jakies elementy z firanki w pokoju dzidziusia, to uwazamze bedzie ladnie sie komponowac , współgrac

reklama
Śliczna firaneczka, ale nie wyobrażam sobie tyle zapłacić.
Tak jak pisałam mam upatrzone w sklepie firaneczki do parapetu i kosztowały koło 8zł za metr a mi trzeba około 3-4 metry :-) czyli góra 32 zł , a była śliczna w kolorowe żyrafki i słoniki. Nie ma co tyle płacić - bo to bardziej dla nas niż dla dziecka.
Ja zawsze jak coś kupuję to pierw patrzę na cenę , a potem się zastanawiam czy to chcę ....
;-)
Ale jak kogoś stać.....

Do góry