reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

madzia - co do orzechów to ja nic o nich nie słyszałam. muszę poczytać o nich na necie, bo zaciekawiłaś mnie tym pytaniem :-)

reklama
ja zimowa zakupilam z rekawiczkami za 25zl o taka: 1201618515.jpgwzielam ja z mysla ze bedzie pasowala do takiego kombinezoniku: 1259406171.jpg

no to bedziesz miec malego misia we wozku, sliczny komplecik. ja czekam narazie na druga partie od kumpeli i zobaczymy czy jest czapaja na zime a jak nie to chyba sie wybiore do h&m bo tam zawsze cos upoluje i moze do smyka bo ma kupony rabatowe wiec trzeba wykorzystac.

claudia4you sliczne ubranka :-)
klaudoos czapeczka boska :-D

A ja wczoraj bylam na ciuchach, chcialam sobie kupic jakies swetry na zime, ale nic nie znalazlam, natomiast zobaczylam piekne sukieneczki i jednak nie moglam sie powstrzymac, zeby nie kupic :laugh2:Wklejam fotki jednej sukieneczki i kompleciku, ale to juz na taka wieksza ksiezniczke 1,5-2 letnia

DSC_0288.jpg DSC_0286.jpg

A to dla malego podrywacza :-) Co prawda na mojego synka juz za mala bluza, ale nie moglam sie powstrzymac, byla nowa z metka, komus oddam po prostu ;-)
DSC_0284.jpg

pierwsze słysze o tych orzechach, ale myśle że bym się nie skusiła wolę Jelp albo Lovele do prania dziecięcych ciuszków. Kaludoos twoj mąż rzeczywiście oszalał hehe mój się ze mnie smieje jak oglądam ciuszki w sklepach lub w necie, uważa że mam manie hehe ale ostatnio sam mi zrobił przelew na moje konto bym mogła sobie zamawiać na allegro:p a co do czapeczek to ja mam mase tych zawiązywanych a ze 2 takie zwykłe, ale jeszcze dokupie ze 2 i starczy:)

A ja właśnie wyprałam ciuszki w loveli i co? I kicham w łazience. Co prawda to że ja jestem uczulona na prochy nie znaczy że mała też będzie. Zobaczymy. Nie zamierzam moich dzieci separować od alergenów, bo potem jak ktoś w okolicy kichnie to zaraz będą chore. O piorących orzechach słyszałam - jednak to droga impreza na dłuższą metę :(

Mam pytanie. Co kupujecie na wyjście ze szpitala bo nie wiem czy jakiś kombinezon czy co. Bo zima ma być sroga a ja nie mam pojęcia.

reklama
Mam pytanie. Co kupujecie na wyjście ze szpitala bo nie wiem czy jakiś kombinezon czy co. Bo zima ma być sroga a ja nie mam pojęcia.
Kombinezon, ciepła czapeczka i gruby kocyk. Mi teściowa powiedziała - nic nie kupuj, my ci kupimy jak będziemy odwiedzać małą. Tylko że przy wyjściu ze szpitala ten kocyk już muszę mieć, więc kupię sobie sama. taki opatulony w kocyk maluszek nie zmarznie, ewentualnie na przejście z drzwi szpitala do samochodu można buzię zakryć tetrową pieluszką

Do góry