reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

claudia - ciuszki zajefajne ! świetne i jak duuużo :-)
ja też dzisiaj dostanę od mojej mamci 2 torby ciuszków dla Szymcia (kupowała od początku ciąży) i już się nie mogę doczekać ...:-)

reklama
A mi właśnie przyszła pierwsza paczka z allegro. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupiłam na razie rzeczy potrzebne po porodzie bo ciuszki to już mi rodzina szaleje i kupuje (chociaż ja też czasem). I za niecałe 85 zł przyszło mi: dwie pary skarpetek, łapki niedrapki, patyczki do uszu dla niemowlaka, płatki cleanic, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, 5 pieluch tetrowych, no i śliczny rożek - becik. Zamówiłam w sobotę a przed chwilą już miałam. I zaraz siadam i zamawiam następną partię (mąż mi głowę urwie :)). wyprawka.jpg

A mi właśnie przyszła pierwsza paczka z allegro. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupiłam na razie rzeczy potrzebne po porodzie bo ciuszki to już mi rodzina szaleje i kupuje (chociaż ja też czasem). I za niecałe 85 zł przyszło mi: dwie pary skarpetek, łapki niedrapki, patyczki do uszu dla niemowlaka, płatki cleanic, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, 5 pieluch tetrowych, no i śliczny rożek - becik. Zamówiłam w sobotę a przed chwilą już miałam. I zaraz siadam i zamawiam następną partię (mąż mi głowę urwie :)). Zobacz załącznik 289394

kate - podaj nazwe sprzedawcy z allegro. może i ja sie skusze :-) bo rzeczywiscie tanio wyszlo.

kate - podaj nazwe sprzedawcy z allegro. może i ja sie skusze :-) bo rzeczywiscie tanio wyszlo.

Wysyłam namiar i polecam. U jednego sprzedawcy jest wszystko. Na zdjęciu nie widać jeszcze majtek poporodowych i pieluszki kolorowej która była gratis. Tak jak napisane przesyłka ekspresowa. Ja już szykuje się na ręczniki z kapturkiem i inne bajery (mam odłożone 300 zł głęboko w portfelu) więc mogę zaszaleć. Pozdrawiam. ROŻKI ROŻEK BECIK Usztywniony kokosem w 24h (1244412931) - Aukcje internetowe Allegro

szalejecie dziewczynki :) a ja patrze i oczka ciesze piękne Ubranka!! .... mam duzo ciuchów po Tomaszku bo tez szalałam na allegro :) ( wychodzic z domu nietrzeba, płacisz przy odbiorze.. i jeszcze na 4 pietro Ci wniosą).. teraz wiem ze bede musiała dokupic takie spiochy rozpinane od szyjki az po nogawkę.. albo i dwie nogawki.. bo my tez duzo dostalismy własnie takich od szwagierki.. ale poszły dalej w ludzi.. wiec teraz musze kupic a spisywały sie rewelacyjne:)...

Jejku, ale cudne macie te ubranka:-) Tak miło popatrzeć:-) Ja za niedługo też zakupy jakieś porobię:-)
klaudoos, tylko pozazdrościć męża:-) Mój to zostawia na mojej głowie w czym synek będzie chodził:sorry2:

dziewczyny - naszło mnie takie pytanie - jakie czapeczki (chodzi mi o te po domu, po kąpieli) dla waszych dzieciaczków będziecie kupowały? zawiązywane czy nie? bo właśnie zastanawiam się czy takiemu maluszkowi nie będzie sznureczek przeszkadzał pod szyjką?

reklama
dziewczyny - naszło mnie takie pytanie - jakie czapeczki (chodzi mi o te po domu, po kąpieli) dla waszych dzieciaczków będziecie kupowały? zawiązywane czy nie? bo właśnie zastanawiam się czy takiemu maluszkowi nie będzie sznureczek przeszkadzał pod szyjką?

Ja mam i takie i takie
czyli pilotki i zwykle ale te zwykle pewnie będą spadać

może ktoś doświadczony się wypowie....

Do góry