reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja tez mam te i te, u kolezanki jak bylam to mowila ze tylko wiazane na poczatku u jej synka zdaja egzamin... no coz czas pokaze i same sie przekonamy jakie czapusie nasze maluchy beda wolaly;)

reklama
A ja miałam tylko 2 pilotki i wcale ich nie zakładałam w domu ani w szpitalu, no ale to był czerwiec moze teraz sie przydadza, chociaz jak ma sie cieplutko w domu to chyba nie potrzebne sa czapeczki.

kaudoos, claudia- świetne ubranka, i jak dużo:) Przynajmniej juz macie z głowy zakupy:) Klaudoos - Twój mąż, to niezły agent, że tak sam kupuje, mój to zrzuca na moje barki, tłumacząc się, że ja lepsze wybiorę i rozmiar wiem jaki:) Jego zadanie sprowadza sie do kliknięcia myszka, na słowa "Kup teraz", przynajmniej wie ile rzeczy kosztują:)

Co do czapeczek, to ja mam też jedne i drugie, zobaczymy w praniu, które się lepiej sprawdzą:) Tylko właśnie zimowej nie mam, muszę sie zaopatrzyć w jakąś...

dzięki dziewczynki za odpowiedzi. czyli po prostu czas pokaże co będzie lepsze. warto mieć i takie i takie :-) muszę pokupować czapusie... o zimowej nie wspomnę :-)

ja mam takie smerfetki :) bez sznureczków.. ale w sumie to tylko pierwszy tydzień zakladalismy po kąpieli.. pózniej to niee bo w domku ciepło ...przeciągów brak.. wiec uznalismy ze to zbedne:)

reklama
Co do czapeczek to u nas lepiej sprawdzaly się te wiązane pod szyjką w szpitalu(z tego względu ze misiek mial naświetlania na żołtaczkę w inkubatorku 2 dni)A po domu,po kąpieli zakładałam mu i takie i takie,ale więcej miał takich zwyklych nie wiąanych.Niby w domku bardzo cieplo ale po kąpieli zawsze czapeczka byla na główce:)

madzia-co do orzechow,to ja sie jeszcze nie spotkalam z tym,więc nie wiem:(

Do góry