reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
i ostatnie 2 zdjecia ufff... 20.jpg19.jpg dodam ze kupil w 2 pakach po 20 pare ciuszkow wydal nie malo ale co tam.. w sumie za wszystko zaplacil 420zl ale uwazam ze warto..

ariska, niusia, klaudoos, zarąbiste ciuszki:) te róziowe takie słodkie:) i te chłopięce też super:) ja też się rozglądam na allegro właśnie za bluzą, sweterkiem i ogrodniczkami dla mojego synusia by miał na pierwsze wyjścia hehe:)
ja dziś kupiłam w secondhandzie za 3 zł takie grubsze prześcieradełko małe niebieskie z misiem, będzie w sam raz do wózka:)

:-)
będę musiała jakoś wytrzymać ten śpiworek

a mnóstwo ciuszków macie, może ja też zrobię zdjęcie zbiorowe i się pochwalę a mam tego spooooro

reklama
klaudoos - ależ ty masz super męża, on tak od początku szaleje. Gdyby tak mój się odrobinę zaintersował ;) On tylko wzdycha jak jęczę "patrz jakie śliczne, no kupmy kupmy" i mówi "no dobra", ale żeby tak sam od siebie... Będziecie mieć małego faceta w domu, bardzo mi się podoba taki "styl" koszule, kamizelki, swetry w paski -wasz synuś będzie wyglądał bosko
U Claudii też już widzę ciuszków a ciuszków... A ja się już zaczynałam martwić czy aby nie przesadziłam z zakupami ;) Spokojnie jeszcze się do sklepu mogę wybrać, tylko że ja zawsze wracam ze sweterkiem - mam bzika na punkcie sweterków ;)

Ostatnia edycja:
Do góry