reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
dokladnie, albo nawet napisz ze jestes chetna, niech do konca wrzesnia poczeka- bo masz trudna sytuacje czy jakos tak, wplac zaliczke 50zl niech ona tez bedzie spokojna a znajdziesz kompromis ze swoim. ty poczekasz jeszcze mc i on sie zgodzi;), sprobuj, bo naprawde fajny wozio..

http://allegro.pl/listing.php/search?string=puma&category=82631&country=1

masz alternatywe ze nowy kosztuje 915zl zapytaj jeszcze czy ten fotelik pasuje faktycznie do wozka!!!!!!!! bo jesli nie to masz na innej aukcji za 380zl bez fotelika a fotelik dokupisz za 50zl nowy gdzie indziej

Ostatnia edycja:
Piszę, bo teraz z mamą rozmawiałam.

Niestety, ale biorę to wyprawkę od kuzynki.

Jeżeli chodzi o mnie to trudno.

Rzeczy mi się nawet podobały, chodziło głównie o to, że kuzynka dużo chce.

Moja mama powoli ją zaczęła spłacać, nawet ciotka mówiła, że się dołoży.

Więc chyba tak będzie dla nas lepiej.
Bo przeliczając to wszystko , to my z mężem tam za bardzo kasy nie będziemy musieli wkładać.

Nie jest źle dziewczyny. Dam radę. Skoro rodzinka się zbiorowo na to składa. To mi to pasuje nawet. My przynajmniej się zajmiemy innymi wydatkami

Dziwne to. U mnie w rodzinie do zawsze sprzęty i ubranka po dziecich krążyły między ludźmi i jakoś nikt nigdy nie chciał za to pieniędzy... Często ubranka dostawało się nawet od sąsiadów. Bez urazy, ale dziwna ta Twoja kuzynka:eek:

Rozumiem Was
Ale skoro rodzinka się do tego dołoży to ok, naprawdę.

Ja przynajmniej nie będę się martwić o kaskę :-)

takie rzeczy będę mieć

Łóżeczko Julia II LOLEK 5 kolorów jak radek !! (1168669979) - Aukcje internetowe Allegro
kolor miodowy

WÓZEK BABY ACTIVE JET+TORBA+FOLIA AŻ 22 KOLORY (1172227901) - Aukcje internetowe Allegro
kolor żółto czarny - bez wzorku

To faktycznie jak część wydatków przejmie na siebie reszta rodzinki to faktycznie lepiej na tym wyjdziesz i będziesz mogła dokupić resztę :)

To faktycznie jak część wydatków przejmie na siebie reszta rodzinki to faktycznie lepiej na tym wyjdziesz i będziesz mogła dokupić resztę :)

Tak tak, a w tym są ciuszki jeszcze, wanienka, materac do łóżeczka i inne różności
Mi pozostanie cieszenie się smoczkami , pieluchami :-D

no to moze claudia nie bedzie tak zle :), skoro cala rodzinka sie sklada to lepiej dla was bo mozecie zainwestowac w cos innego.
dobrze, ze macie pomoc glowa do gory

reklama
Do góry