reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

wcześnie nie wcześnie jak jest okazja to trzeba korzystać:) zresztą widziałam, że już niektóre z nas mają pokupowane wózki:) my też już zdecydowaliśmy, który wózek chcemy, teraz czekam aż będzie dostępny w tej mojej promocji, bo na razie jest informacja, że produkt chwilowo niedostępny i jak tylko się znowu pojawi to go kupujemy od razu żeby potem się nie skończyło tak, że go już w ogóle po tej cenie nie będzie:)

reklama
no i ekstra ten wozek i cena nie jest strasznie wielka więc super! ja wóżka nie będę kupowała:crazy: bo mam znajomych za granicą i zaproponowali mi że oddadzą mi swój wózek który dostali w prezencie jako jeden z dwóch i prawie nie używali! najpierw mi się to nie podobało ale po namyśle zamiast na wózek wydam kase na ubranka i inne rzeczy dla maleństwa! no i jak się okazało dobra decyzja bo wózek który dostanę jest wielofunkcyjny, firmy chicco granatowo biały w misie! sama raczej nie kupiłabym za tą cenę wózka!

Claudia- super wozeczek!!!!!!!! moze znowu potrzebna akcja ze zdjeciem bluzki?? ;D:D bo na facetow trzeba miec argumenty, najlepiej zrob liste co trze kupic- troszke ceny zawyz i powiedz ze nie wyrobicie sie na koniec, u mnie kiedys tp skutkowalo, a teraz dziala fakt " Kochanie, tyle rzeczy dostalismy, daj mi sie wreszcie cieszyc tym, ze jestem w ciazy, spodziewamy sie upragnionego synusia, ja musze czuc ze on przyjdzie niedlugo na swiat", to poskutkowalo teeraz mezus twierdzi, że on musi poczuc ze jest glowa rodziny i nawet sam zalicytowal kilka rzeczy;)

Najgorsze jest to, ze jeszcze z kuzynką nie rozmawiałam :-(

I ona nie wie, ze nie chcę wziąć tych rzeczy ......

zgadzam się z klaudoos, argument ze zliczaniem wszystkiego i marudzeniem, że trzeba będzie tyle wydać na raz jest najlepszy;) u mnie też poskutkował, bo na początku mężuś też nie chciał słyszeć o kupowaniu niczego tak wcześnie:) a kuzynką to ja bym się na Twoim miejscu nie przejmowała, ja się wcześniej nie wypowiadałam, bo w zasadzie dziewczyny napisały to co myślę, czyli, że to właśnie twoja kuzynka średnio fajnie się zachowała i bardzo dużo chce jak za używane rzeczy!

Najgorsze jest to, ze jeszcze z kuzynką nie rozmawiałam :-(

I ona nie wie, ze nie chcę wziąć tych rzeczy ......

Ja bym na twoim miejscu brała ten wózek bo nie wiadomo czy później znajdziesz taki w takiej cenie jak chcesz i do tego jeszcze na gwarancji. Wytłumacz mu że to okazja i że później za taki trzeba będzie dać 1500zł albo poszukać inny który ci się nie będzie podobał. A kuzynką ja bym się nie przejmowała wkońcu nie masz obowiązku kupić od niej niczego:)

Jakich pieluszek zamierzacie używać? Pampersy czy tetra? A może coś takiego PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidla ? Ja dziś pierwszy raz się na takie natknęłam w necie i muszę dopiero poczytać na jakiej zasadzie to działa, bo cena jest porażająca, a jedna taka pielucha raczej nie wystarczy... Może któraś z Was już je używała?
ja bym takich niekupila w koncu nie kazda kupke idzie doprac na tetre sie niezdecyduje bo z corcia mialam 3-4 dni z tretra i dziekoje mam dosc i nigdy wiecej tetry co chwile przebieranie wszystkiego bo wszystko lacznie z pielucha bylo mokre i wogole musialabym miec mase kompletow ubran do zmieniania ja bede uzywac haggisa pewnie z corka ich uzywalam i sa ok i tansze od pampersow a tych pieluch wielorazowych tez trzeba bybylo miec troche a i trzeba pamietac ze nie kazda kupke da sie doprac np. jak dziecko jest chore a potem zostaly by plamy :-(
Dziewczyny mam pytanie na jaki rozmiar będziecie kupowac kombinezonik dla dzidzi? 62 czy 68? myslalam o 68 ale nie wiem czy nie bedzie duzo za duzy jak dzidzia się urodzi?
62 bo dzidzia bedzie mala a zima bedzie tylko styczen, luty i ewentualnie chlodny marzec a na potem juz niebedzie potrzebny kombinezon dopiro na nastepby rok
zapomniałam miałam się zapytać was o radę chcę kupić kołyskę dla dziecka jest prześliczna jestem zakochana w niej poprostu napatrzeć się nie mogę! tylko czy to mi się opłaca na ile ona mi starczy? czy jest wygodna i praktyczna?
bo piękna napewno!

2w1 KOLYSKA - LOZECZKO I 2W1 PINK I BLUE + BODY (1177378751) - Aukcje internetowe Allegro
to zalezy kto ile kasy che przeznaczyc ja kupoje lozeczko poniewaz kolyska posluzy kilka miesiecy a potem i tak trzeba kupic jakies luzeczko a jak odrazu kupi sie luzeczko to wystarcza do 2 a nawet 3 lat :-)
ale to tylko moje zdanie jak mezus bedzie mial koniec urlopu to wkleje fotki moich 2 kombinezonow :-)

reklama
klaudia usiadz wieczorkiem na spokojnie z mezusiem, poszukaj wczesniej aukcji podobnych wozkow ale za 1500, 1000 i pokaz mu zestawienie porownawcze! no i wytlumacz ze to OKAZJA!!!!!!!!!

Do góry