reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
widziaalm tą aukcję ale obserwuje już inna- moj mąż mnie namówil zebym zalicytowala, bo podobaja mu sie cholernie ciuszki;) wiec pozniej bede licytowac;)

Prześliczne
best44_%28www.e-gify.pl%29.gif
życzę wygrania aukcji którejś z Was

Ponieważ nasze dzieciaczki urodzą się zimą, więc trzeba myśleć o kombinezonach to i ja podzielę się moim ostatnim odkryciem na allegro:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Gościu ma tak boskie kombinezony że ciężko się zdecydować:eek:

Może którejś z was wpadnie jakiś w oko.

No są ładniutkie, ja już czekam na swój, więc na razie nie potrzebuję

A z resztą teściowa kompletuje ciuszki.

Problem w tym, że nie wiem skąd ona je bierze , bo wyglądają jakby miały z 20 lat :confused2:

Oby ich jak najmniej uzbierała.....
Potem specjalnie żeby jej przykrości nie zrobić będę musiała ubierać w te od niej...
ale to tylko jak będziemy tam jechać :baffled:

No są ładniutkie, ja już czekam na swój, więc na razie nie potrzebuję

A z resztą teściowa kompletuje ciuszki.

Problem w tym, że nie wiem skąd ona je bierze , bo wyglądają jakby miały z 20 lat :confused2:

Oby ich jak najmniej uzbierała.....
Potem specjalnie żeby jej przykrości nie zrobić będę musiała ubierać w te od niej...
ale to tylko jak będziemy tam jechać :baffled:

mam ten sam problem z moją babcią, wcześniej dla nas kupowała co chwila jakieś ręczniki, pościele, koce itd nie ładne jak nie wiem co, ale w domu zawsze można użyć, a teraz zaczyna pomalutku z zakupami dla naszej dzidzi na razie dostaliśmy tylko kocyk i to o dziwo nie najgorszy, ale aż się boję pomyśleć jakie cuda jeszcze powynajduje:laugh2:

hahaha ten sam problem ma chyba większość z nas! moja mama też już wpadła w szał zakupów i w żaden sposób nie mogę jej odwieść od tych niecnych zamiarów! z jednej strony się cieszę bo to nasze pierwsze dziecko więc troszkę rzeczy nam potrzeba ale z drugiej strony się boję jak to będzie wyglądało bo mamy zupełnie odmienne gusta!

faktycznie na tej stronie jest kilka pięknych rzeczy upatrzyłam już sobie małe co nie co i będę walczyła! może mi się uda kupić coś za rozsądną cenę! dzięki za link!

reklama
Do góry