reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Claudia to musisz spytać kogoś kto ma doświadczenie z fotelikami bo ja mam fotelik ale nie przypinaliśmy go więc nie wiem :D a też się chętnie dowiem więc dziewczyny czekamy razem z Claudia :)

No dzwoniłam do kuzynki
mówiła, ze jest o wiele łatwiej włożyć fotelik jak rączka jest na dole
Mój jednak idzie do śmieci jutro

Mój mężulek też mówi, żebym go wyrzuciła...bo to sensu nie ma abym się tyle męczyła z tym....
i wstyd z potarganym materiałem

Kuzynka sprzeda mi sam fotelik za 50zł
kupiła za 120zł
a mam się fajnie, bo ona poczeka nie spieszy się jej z kasą jakoś szybko :-)
ale wiem jaki ma i jest nie zniszczony:-)
na allegro z przesyłką by mnie to samo wyszło
a tak to mnie nauczy go zakładać bo sama wie jak się to robi....

temat zamknięty - dzięki dziewuszki

Ostatnia edycja:
Claudia - no to się ciesze że jednak będziesz miała porządny fotelik :)

martusia - link nie działa ale mam ten sam laktator z aventu bo szkoła będzie to przymusowo mała będzie miała parę razy w miesiącu rozstanie z cycusiem

i jak teraz?? znalazłyście tego sprzedawcę co dopisałam???

Claudia-to dobrze ze masz juz problem z glowy z fotelikiem,ja zrobiłabym to samo,niby zalecaja aby nie uzywac fotelika który jest starszy niz 5 letni,bo dochodzi ze tak to ujme do przemeczenia materiału i przy kolizji moze nie spelnic swojej funkcji.
a z opisu Twojego-stan fotelika opłakany,wiec nie było co....
Ja swój kupiłam na all za 120 zł juz z przesyłka i jest jak nowka ze sklepu,,, z reszta Ci ;panstwo uzywali go sporadycznie i kupili go w sklepie.i byłam przeszczesliwa

moj synek tez do jakiegos osmego mca jezdził bo dlugasny i wystawał juz bardzo:)

reklama
No dziewczyny mi się to opłaca, pomimo że nie mam auta, ale różne rzeczy się dzieją i czasem trzeba gdzieś jechać a do czegos dziecko trzeba dać, prawda??
ten ma do 13 kg wytrzymałość i jakiś czas moja kruszynka w nim pojeździ
a potem też mogę go komuś sprzedać za grosze, jeżeli się nie zniszczy

a jest w stanie idealnym, kuzynka go nie zniszczyła...
nowe takie chodzą na all z przesyłka koło 100zł.
Ja nowego nie potrzebuję ;-)

ale co bezpieczeństwo to bezpieczeństwo
nie wybaczyłabym sobie gdyby się coś małemu podczas jazdy stało

Do góry