reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Claudia to musisz spytać kogoś kto ma doświadczenie z fotelikami bo ja mam fotelik ale nie przypinaliśmy go więc nie wiem :D a też się chętnie dowiem więc dziewczyny czekamy razem z Claudia :)

No dzwoniłam do kuzynki
mówiła, ze jest o wiele łatwiej włożyć fotelik jak rączka jest na dole
Mój jednak idzie do śmieci jutro

Mój mężulek też mówi, żebym go wyrzuciła...bo to sensu nie ma abym się tyle męczyła z tym....
i wstyd z potarganym materiałem

Kuzynka sprzeda mi sam fotelik za 50zł
kupiła za 120zł
a mam się fajnie, bo ona poczeka nie spieszy się jej z kasą jakoś szybko :-)
ale wiem jaki ma i jest nie zniszczony:-)
na allegro z przesyłką by mnie to samo wyszło
a tak to mnie nauczy go zakładać bo sama wie jak się to robi....

temat zamknięty - dzięki dziewuszki

Ostatnia edycja:
Claudia - no to się ciesze że jednak będziesz miała porządny fotelik :)

martusia - link nie działa ale mam ten sam laktator z aventu bo szkoła będzie to przymusowo mała będzie miała parę razy w miesiącu rozstanie z cycusiem

i jak teraz?? znalazłyście tego sprzedawcę co dopisałam???

Claudia-to dobrze ze masz juz problem z glowy z fotelikiem,ja zrobiłabym to samo,niby zalecaja aby nie uzywac fotelika który jest starszy niz 5 letni,bo dochodzi ze tak to ujme do przemeczenia materiału i przy kolizji moze nie spelnic swojej funkcji.
a z opisu Twojego-stan fotelika opłakany,wiec nie było co....
Ja swój kupiłam na all za 120 zł juz z przesyłka i jest jak nowka ze sklepu,,, z reszta Ci ;panstwo uzywali go sporadycznie i kupili go w sklepie.i byłam przeszczesliwa

moj synek tez do jakiegos osmego mca jezdził bo dlugasny i wystawał juz bardzo:)

reklama
No dziewczyny mi się to opłaca, pomimo że nie mam auta, ale różne rzeczy się dzieją i czasem trzeba gdzieś jechać a do czegos dziecko trzeba dać, prawda??
ten ma do 13 kg wytrzymałość i jakiś czas moja kruszynka w nim pojeździ
a potem też mogę go komuś sprzedać za grosze, jeżeli się nie zniszczy

a jest w stanie idealnym, kuzynka go nie zniszczyła...
nowe takie chodzą na all z przesyłka koło 100zł.
Ja nowego nie potrzebuję ;-)

ale co bezpieczeństwo to bezpieczeństwo
nie wybaczyłabym sobie gdyby się coś małemu podczas jazdy stało

Do góry