reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja jak rodzilam miske to mialam pampersy newborn 2 i prawie cala paczka poszla w szpitalu, teraz biore huggies newborn i zobaczymy czy starczy, czy moj bedzie musial dokupic czy przywiez huggiesy roz 2

reklama
a ja mam jedną małą paczkę do szpitala Huggisów rozmiar 1 i w domu dużą paczkę rozmiar 2 i dużą paczkę pampersów rozmiar 2 - zobaczymy które będą lepsze

No właśnie ja też jak urodziłam Anię używałam Pampers Newborn ale chyba jedna paczkę i poźniej przerzuciłam się chyba już na 2 czyli 3-6 kg. Te newborn są strasznie maleńkie, moja Ania urodziła się 2880g to dawała radę w tych pieluszkach ale nie wiem jak dzieci co się rodzą po 4000g. malutk_a a te Huggisy to kupiłaś tą małą paczkę 27 sztuk?

Ja na początek mam pampersy newborn dużą paczkę a na kolejne dni kilka paczek 2. w razie czego zawsze będzie można dokupić, tylko zastanawiam się ile pieluszek zabrać do szpitala

Ja do szpitala biorę kilka pampersów, z tego co wiem mają u nas tetrowe pieluchy, jak by się okazało ze nie mają to mąż mi doniesie pampersy

dziewczyny zdecydowanie bierzcie całą paczkę pieluch, nie ważne jakie bo to sprawa moim zdaniem drugorzędna, noworodka trzeba przewijać co chwilę, czasami naprawdę co godzinę no a napewno nie rzadziej jak co trzy. Będziecie się stresowały jeśli zabraknie Wam pieluch wieczorem i trudno będzie komuś donieść. Uważam że taka paczka 27 huggies będzie w sam raz a w pampers tych nr 1 chyba jest 44szt to napewno coś zostanie.

reklama
ja mam wlasnie ta paczke mala 27 szt, zobaczymy na ile wystarczy ale podejrzewam ze zawsze mozna sie zwrocic do poloznej o pieluche.

Do góry