ariska
Fanka BB :)
a ja osobiście poradzę tylko by właśnie maty poszukać na all albo szafce bo ja tam kupiłam za pół ceny. 40zł z wysyłką wyszła a w sklepie widziałam za 99zł. A z maty dziecko długo nie pokorzysta a to się nie niszczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam matę od przyjaciółki więc narazie nie bedę kupwać, jest w dobrym stanie, już ją wyprałam, dużo kolorowych gadżetów wisi myslę że mały będzie zadowolony:-) ;-D
Jutro myślałam, żeby zamówić naklejki, jak Wam się podobają? Doradźcie:-)
Może któras już je ma?
Naklejki na ściane KUBUŚ PUCHATEK ścienne (1355127607) - Aukcje internetowe Allegro
zestaw 2
Kurczę, fajne toto... może też się skuszę :-)z mezem obcykalismy taki sprzet PHILIPS AVENT PAROWAR BLENDER DLA DZIECKA SCF 870 (1345328901) - Aukcje internetowe Allegro i chyba w lutym/marcu kupujemy..