reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Ja mam matę od przyjaciółki więc narazie nie bedę kupwać, jest w dobrym stanie, już ją wyprałam, dużo kolorowych gadżetów wisi myslę że mały będzie zadowolony:-) ;-D

Jutro myślałam, żeby zamówić naklejki, jak Wam się podobają? Doradźcie:-)
Może któras już je ma?
Naklejki na ściane KUBUŚ PUCHATEK ścienne (1355127607) - Aukcje internetowe Allegro
zestaw 2

ja kupiłam takie Naklejki na ścianę KUBUŚ PUCHATEK + GRATIS !!! (1345977344) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze się nie wypowiem na ich temat bo czekam aż mi mój mąż je przyklei i wtedy zrobię zdjęcia i wam pokaże :)

klaudoos fajna sprawa ten sprzęcior....ja to bym chętnie sama dla siebie kupiła taki parowar od zawsze mi sie marzył bo mozna fajnie, smacznie i zdrowo jeść....

fajnie wygląda i pewnie ogólnie przydatny,ale powiem Wam, że mam parowar i używam go sporadycznie....np. do warzyw do sałatek, gotowanych warzyw...ale nigdy nie zrobiłam z niego pełnego dobrego dania...Więc jak coś prosze o przepisy:)

a ja mam parowar z Tefala i przynajmniej raz w tygodniu robimy obiad na parze; blender mam z Philipsa i myslę, że starczy dla dzidzi, choc przyznam, że takie 2w1 urządzenie wygląda świetnie:-)

Zastanawiam się nad pieluchami na te pierwsze dni. Obstawiam raczej Pampersy Newborn ale myślę jeszcze nad Huggies Newborn. A Wy co zakupiłyście?

reklama
Ja kupilam Pampers NewBorn 2 paczki. Jedna wezme do szpitala ajedna bedzie czekac w domku...a jak sie sparwdza to wtedy dokupimy więcej.

Do góry