reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam matę od przyjaciółki więc narazie nie bedę kupwać, jest w dobrym stanie, już ją wyprałam, dużo kolorowych gadżetów wisi myslę że mały będzie zadowolony:-) ;-D

Jutro myślałam, żeby zamówić naklejki, jak Wam się podobają? Doradźcie:-)
Może któras już je ma?
http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-kubus-puchatek-scienne-i1355127607.html
zestaw 2

Ostatnia edycja:
reklama
Tez mi się podobają i chciałabym bardzo, ale zobaczę czy to po tej wypłacie czy przyszłej bo synus na początku będzie malusi, więc może w styczniu na spokojnie, zobaczymy jak wypłata sie rozplanuje bo teraz Święta, ale dziękuję za polecenie:-)

Dzięki za odpowiedzi.. muszę się porozglądać za tymi matami..

Blondi - też myślę nad naklejkami, choć Kamil będzie z nami w sypialni, to chcemy jego kącik jakoś rozweselić.. Mi się podoba ten zestaw nr 1 i 2:-D

blondi sama zastanawialam sie wlasnie nad takimi naklejkami, chociaz nie mamy osobnego pokoiku dla dzidzi ale postaram sie zrobic taki maly kolorowy kącik w sypialni:p

Blondii-Mi tez najbardziej podoba się zestaw 1 i 2 i też z chęcią bym kupiła:)
Super są kupuj śmiało:) pewnie na spokojnie,nawet w lutym,albo w marcu..... na początku synuś i tak będzie widział najlepiej cycusia:)bedzie spał jadł i spał.....a dopiero później się zacznie rozglądać:)
Myślę ze będzie zadowolony:)

Blondi - śliczne naklejki :)

A ja widziałam w OBI naklejki - bardzo sympatyczne zwierzątka. Tylko ja nie mam gdzie tego nalepić - a poza tym mogłabym namalować. Szkoda dziewczyny że nie mieszkamy gdzieś bliżej siebie - chętnie bym wpadła na malowanie. Uwielbiam malować po ścianach - zwłaszcza postacie z komiksów i czeskich bajek (rumcajsa, krecika, makową panienkę)
Kojarzycie Thorgala? Jako nastolatka namalowałam takiego 2-metrowego Thorgala z Aricą na przedpokoju.

reklama
Do góry