reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Aniwar masz rację - wczoraj z mężem wyjeliśmy nasze łóżeczko by sprawdzić czy nie jest poobijane by w razie czego wymienić na inne i faktycznie nieładnie pachniało. Wypełnienie poscieli też zamierzam tylko wietrzyć ale czekam na mróz a jak na złość temperatura jest bliska 0 st. - a może faktycznie je wyprać? co sądzicie?

Z rozłożeniem łóżeczka poczekam jeszcze trochę, może w święta - przez miesiąc powinno się wywietrzyć i przestać pachnieć nowością

reklama
Ja kolderki i podusi nie planuje boje sie ze cos sie z ich wypelnieniem zrobi ze sie pozbija.Ale daj znak jak wypierzesz czy twoje przetrwalo i nic sie nie stalo.

Gosia_27 ja swoje wypełnienie- kołderkę i podusię, pomimo ze nówki wyprałam normalnie w pralce.:tak: Wrzuciłam na 40 C na program taki delikatny do wełny, z lżejszym odwirowywaniem i jest super. Prałam zarówno komplet wypełnienia do łóżeczka jak i do wózka.;-)

Dziewczyny mam pytanie odnosnie termometrow. Chodzi mi o te elektroniczne, do ucha i czoła. Kupilam na allegro taki za jakies 50 zł i masakra!:szok:Za każdym razem pokazywał inną temperture, począwszy od 32 do 40stopni C :szok: Odeslalam go oczywiscie, gościu nie robil problemu i kase zwrócił, no ale teraz nie mam termometru i nie bardzo wiem , ktory moze byc na prawde dobry, a najlepiej zeby był z polecenia i już sprawdzony:tak:

Napiszcie proszę jakie Wy macie termometry i czy jestescie zadowolone
;-)

Ja dzisiaj wybrałam się do lumpeksu i się pokusiłam a obiecałam że mam już tyle że nic nie będę kupować z ubrań, ale akurat były fajne więc kupiłam. :-)
20101208_002.jpg20101208.jpg20101208_003.jpg
a to wczoraj dostałam od koleżanki.
20101208_004.jpg
zdjęcia mi nie wyszły, bo komórką.

malta - ja też nie mam jeszcze termometru typowo dla dzidzi, bo mam jeden elektroniczny taki dla nas w domu i właśnie zawsze wskazuje dziwne temperatury:/ ja chyba poczekam z zakupem i powiem chrzestnej aby kupiła małemu - w aptece widziałam za 180 zł i dla nas to za drogo...ale chrzestna po porodzie coś może wreszcie małemu kupić:-)

Ja kolderki i podusi nie planuje boje sie ze cos sie z ich wypelnieniem zrobi ze sie pozbija.Ale daj znak jak wypierzesz czy twoje przetrwalo i nic sie nie stalo.

No własnie dzisiaj prałam kołderke i podusie i niestety podusia sie zepsuła sa górki i doliny, z kołderka nic sie nie stało. Pralam na 40C syntetyki.

reklama
Do góry