reklama
madzialena647
Fanka BB :)
świetne koszule!!! takie ,,wesołe,, koszulki sa najlepsze
Dziękuję bardzo, z tego co widzę to większość rzeczy potrzebnych ma ten sprzedawca. Malutk_a chodzi mi o kosmetyki i akcesoria po porodzie. Jeszcze wymieniałyście jakiegoś drugiego sprzedawcę, jak mogę namiary to będe wdzięczna.JA ZAMAWIAŁAM W MYSZKA-SKLEP Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
JAKIEŚ DZIEWCZYNY TEZ ZAMAWIAŁY
JA BYŁAM ZADOWOLONA
A moje koszule są u mamy, byłam niedawno i zapomniałam ich wziąć. To jeszcze koszule jak rodziłam Anię, leżą już u mamy w szafie tak od prawie 4 lat, bo ja nie cierpię spać w koszulach i jak tylko by można było to spałabym w piżamkach. Niestety zaraz po porodzie to niemożliwe :-(
julka05091985
marzenia się spełniają
Dziękuję bardzo, z tego co widzę to większość rzeczy potrzebnych ma ten sprzedawca. Malutk_a chodzi mi o kosmetyki i akcesoria po porodzie. Jeszcze wymieniałyście jakiegoś drugiego sprzedawcę, jak mogę namiary to będe wdzięczna.
Ja zamawiałam u rodzyneczki i też jestem bardzo zadowolona.
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Kochaniutkie a napiszcie mi cos odnosnie tego OILATUM:-) Czy to ma być Emulsja do kąpieli Soft?
Rozumiem że tą emulsję wlewa sie do kąpieli i służy ona jako co? Jako mydełko i szampon czy chodzi o to że normalnie używa sie np innego, zwykłego mydełka czy szamponu dla dzidzi a oilatum to daje tylko to że nawilza skórę i potem nie stosuje się już oliwki?
Nigdy tego nie uzywałam a pierwszego synka wychowałam na Bambino- szampon, krem, mydełko i oliwka ale skoro tak wiele z Was już to używa to pewnie jest dobre:-)
Rozumiem że tą emulsję wlewa sie do kąpieli i służy ona jako co? Jako mydełko i szampon czy chodzi o to że normalnie używa sie np innego, zwykłego mydełka czy szamponu dla dzidzi a oilatum to daje tylko to że nawilza skórę i potem nie stosuje się już oliwki?
Nigdy tego nie uzywałam a pierwszego synka wychowałam na Bambino- szampon, krem, mydełko i oliwka ale skoro tak wiele z Was już to używa to pewnie jest dobre:-)
Kochaniutkie a napiszcie mi cos odnosnie tego OILATUM:-) Czy to ma być Emulsja do kąpieli Soft?
ja mam olilatum soft - emulsję do kąpieli. Będę jej używała zamiast mydełka, szamponu i oliwki po kąpieli. Wystarczy zakrętka albo pół na kapiel maluszka i w tym myje się malca od główki po stópki:-) po kapieli nie trzeba używać oliwki.
reklama
ja uzywalam oilatum plynu do kapieli i szamponu bo miska miala ciemieniuche a wloski geste jak diabli. skora wtedy jest taka natluszczona i nie jest sucha. nam duzy oilatum wystarczal na kilka miesiecy fakt troche kosztowal ale przez kilak miesiecy mialam spokoj.
ja bede zamawiac u tego sprzedawcy dla siebie do szpitala Informacje o Użytkowniku ABBY-pl - Aukcje internetowe Allegro
ja bede zamawiac u tego sprzedawcy dla siebie do szpitala Informacje o Użytkowniku ABBY-pl - Aukcje internetowe Allegro