reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

DSCN0351.jpgDSCN0352.jpgDSCN0353.jpgDSCN0354.jpg przyszły mi koszule , które wybrał i zamówił mi m:) oprócz tej z owcą:p

reklama
JA ZAMAWIAŁAM W MYSZKA-SKLEP Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
JAKIEŚ DZIEWCZYNY TEZ ZAMAWIAŁY
JA BYŁAM ZADOWOLONA
Dziękuję bardzo, z tego co widzę to większość rzeczy potrzebnych ma ten sprzedawca. Malutk_a chodzi mi o kosmetyki i akcesoria po porodzie. Jeszcze wymieniałyście jakiegoś drugiego sprzedawcę, jak mogę namiary to będe wdzięczna.

A moje koszule są u mamy, byłam niedawno i zapomniałam ich wziąć. To jeszcze koszule jak rodziłam Anię, leżą już u mamy w szafie tak od prawie 4 lat, bo ja nie cierpię spać w koszulach i jak tylko by można było to spałabym w piżamkach. Niestety zaraz po porodzie to niemożliwe :-(

Kochaniutkie a napiszcie mi cos odnosnie tego OILATUM:-) Czy to ma być Emulsja do kąpieli Soft?

Rozumiem że tą emulsję wlewa sie do kąpieli i służy ona jako co? Jako mydełko i szampon czy chodzi o to że normalnie używa sie np innego, zwykłego mydełka czy szamponu dla dzidzi a oilatum to daje tylko to że nawilza skórę i potem nie stosuje się już oliwki?

Nigdy tego nie uzywałam a pierwszego synka wychowałam na Bambino- szampon, krem, mydełko i oliwka ale skoro tak wiele z Was już to używa to pewnie jest dobre:-)

Kochaniutkie a napiszcie mi cos odnosnie tego OILATUM:-) Czy to ma być Emulsja do kąpieli Soft?

Rozumiem że tą emulsję wlewa sie do kąpieli i służy ona jako co? Jako mydełko i szampon czy chodzi o to że normalnie używa sie np innego, zwykłego mydełka czy szamponu dla dzidzi a oilatum to daje tylko to że nawilza skórę i potem nie stosuje się już oliwki?

Nigdy tego nie uzywałam a pierwszego synka wychowałam na Bambino- szampon, krem, mydełko i oliwka ale skoro tak wiele z Was już to używa to pewnie jest dobre:-)

ja mam olilatum soft - emulsję do kąpieli. Będę jej używała zamiast mydełka, szamponu i oliwki po kąpieli. Wystarczy zakrętka albo pół na kapiel maluszka i w tym myje się malca od główki po stópki:-) po kapieli nie trzeba używać oliwki.

reklama
ja uzywalam oilatum plynu do kapieli i szamponu bo miska miala ciemieniuche a wloski geste jak diabli. skora wtedy jest taka natluszczona i nie jest sucha. nam duzy oilatum wystarczal na kilka miesiecy fakt troche kosztowal ale przez kilak miesiecy mialam spokoj.

ja bede zamawiac u tego sprzedawcy dla siebie do szpitala Informacje o Użytkowniku ABBY-pl - Aukcje internetowe Allegro

Do góry