reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Na poczatku jak bede kapac dzidzie to w ogole bede go zawijac w pieluche i wtej pieluszce wkładac do wody wiec jak go odiwne to akurat pileuszka zostanie w wanience....slyszalam ze tak jest dobrze dla dziecka bo nie ma takiego szoku i mniej boi sie potem wody...zobaczymy jak to bedzie w praktyce....

Nie wiem czy to na tym wątku było, ale teraz się już nie doszukam, któraś z Was polecała jakiegoś sprzedawcę z Allegro, u którego można kupić większość potrzebnych rzeczy dla maleństwa. Proszę o info jak ktoś jeszcze pamięta.

ja tez uzywalam pieluchy tetrowej jakos do tych gabek nie mam zaufania zresztya na SR mowili wlasnie nam o pieluszcze, ze najlatwiej.

gogi a chodzi ci o ubranka czy raczej kosmetyki?

reklama
Witam Was :)

U nas pada i nieprzyjemnie jest, miałam się wybrać na miasto, ale jakoś odechciało mi się....Ledwo dzis wstałam z łożka, jakaś nieprzytomna byłam...Dziś znowu cały dzień sama w domku będę, moj wraca po 20,00:( Jakieś zajęcie musze sobie znależć....

Na obiad zrobiłam kluski śląskie do tego sosik z mięskiem i surówka:)

Poczytam Was i poodpisuje:)

Do góry