reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
co do kombinezonikow - wiem, ze juz 2 na mnie czekaja - juz nie moge sie doczekac kiedy je zobacze; ale nie wiem czy kurteczka nie byla by lepsza... ????
Czpeczka zimowa mam + rekawiczki - biale, takie polarkowe.
Czpeczka zimowa mam + rekawiczki - biale, takie polarkowe.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
AsiaK - słodkie ogrodniczki :-) i w rewelacyjnej cenie :-) gratulacje udanego zakupu :-)
Jesli chodzi o rozmiar kombinezoniku, to ja mam tez 68 :-) uważam że jakoś ze szpitala w nim przejedzie, nawet gdyby był za duży, ale pamiętajmy, że żadna z Nas nie wie jakie duże dziecko sie urodzi, a potem przez 2 lub 3 tygodnie nie będziemy z dzieckiem wychodzic na spacerki, musi się mały aklimatyzować, i jesli naprawdę zobaczymy że jest bardzo duzy to zawsze mozna zamówić na allegro mniejszy i spokojnie dojdzie zanim zaczniemy z dzieckiem na spacery wyruszać, więc nie wydajcie narazie pieniędzy i nie kupujcie w kazdym rozmiarze bo szkoda nie wykorzystać rozm 56 jak sie okaże, że niemowlak urodzi sie duzy i potem zanim zaczniemy z nim wychodzic na spacery podrośnie i nie wykorzystamy kombinezonu ... ale to tylko moja rada dla Was
Jesli chodzi o rozmiar kombinezoniku, to ja mam tez 68 :-) uważam że jakoś ze szpitala w nim przejedzie, nawet gdyby był za duży, ale pamiętajmy, że żadna z Nas nie wie jakie duże dziecko sie urodzi, a potem przez 2 lub 3 tygodnie nie będziemy z dzieckiem wychodzic na spacerki, musi się mały aklimatyzować, i jesli naprawdę zobaczymy że jest bardzo duzy to zawsze mozna zamówić na allegro mniejszy i spokojnie dojdzie zanim zaczniemy z dzieckiem na spacery wyruszać, więc nie wydajcie narazie pieniędzy i nie kupujcie w kazdym rozmiarze bo szkoda nie wykorzystać rozm 56 jak sie okaże, że niemowlak urodzi sie duzy i potem zanim zaczniemy z nim wychodzic na spacery podrośnie i nie wykorzystamy kombinezonu ... ale to tylko moja rada dla Was
ariska
AsiaK - mi się wydaje że na takiego maluszka który się nie rusza w zimie i wogóle to lepszy kombinezon. A może następna zima to kurteczke. Bo za 2 lata to obowiązkowo 2 częściowy kombinezon bo jak małe będzie latać to w kombinezonie niewygodnie
Blondi - kombinezon zawsze jest większy niż np pajac w tym samym rozmiarze więc nawet jak dziecko gigant będzie to kombinezon nie powinien być za mały.
Blondi - kombinezon zawsze jest większy niż np pajac w tym samym rozmiarze więc nawet jak dziecko gigant będzie to kombinezon nie powinien być za mały.
AsiaK.
no moge wkleic fotki kurtek i kombinezonikow - jeszcze ich nie mam w PL ale wg. planow przyleca razem z moja przyjaciolka 27.grudnia po Waszych wpisach i panujacych mrozach zdecydowalam sie na dodatkowe zakupy - niestety po majce nie mam tego typu ubranek, Maje rodzilam na wiosne, wiec nie ubieralam jej zbyt grubo a kurteczke jaka mialam sprzedalam - nigdy jej Maja nie miala na sobie bo byla b. ciepla wiosna.:-)
ariska - no masz racje, kurteczki mam na nieco cieplejsze dni i sa w roznych rozm.
ariska - no masz racje, kurteczki mam na nieco cieplejsze dni i sa w roznych rozm.
Załączniki
Ostatnia edycja:
jaaakieee slodkieeeeeno moge wkleic fotki kurtek i kombinezonikow - jeszcze ich nie mam w PL ale wg. planow przyleca razem z moja przyjaciolka 27.grudnia po Waszych wpisach i panujacych mrozach zdecydowalam sie na dodatkowe zakupy - niestety po majce nie mam tego typu ubranek, Maje rodzilam na wiosne, wiec nie ubieralam jej zbyt grubo a kurteczke jaka mialam sprzedalam - nigdy jej Maja nie miala na sobie bo byla b. ciepla wiosna.:-)
AsiaK.
tonia - ale trafilas okazje - ja dawno w zadnym lumpku nie bylam bo ciagle siedze w lesie..
ale ogrodniczki z Nexta za 3 zl. chyba bym zemdlala z wrazenia
Masz racje sa sliczne
ja wczoraj przegladalam strone www.Next.co.uk i wiem co juz kupie z wyprzedazy, ktora jest 26.grudnia wiec moja przyjaciolka jeszcze zdazy wybrac sie do sklepu. :-)
ale ogrodniczki z Nexta za 3 zl. chyba bym zemdlala z wrazenia
Masz racje sa sliczne
ja wczoraj przegladalam strone www.Next.co.uk i wiem co juz kupie z wyprzedazy, ktora jest 26.grudnia wiec moja przyjaciolka jeszcze zdazy wybrac sie do sklepu. :-)
Ostatnia edycja:
reklama