reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Tonia-Wow naprawdę pereleczka:) i to jeszcze taka cena..super,Ja muszę poczekać do rozwiązania i też lecę buszować....

ostatnio wygrałam dla małej aukcję za 11zł sukienusia ,bluzeczka z długim rękawkiem i opaska z kokardką(będzie na święta wielkanocne) za 11 zł.
I ten kombinezon wójcika co wklejałam śliwkowy...jednak sie na niego zdecydowałam...nowy ....a w skl drugie tyle.Dzisiaj zapłacę...moze przyjdzie mi do piątku:)
W sobot elicytowałam fajny z coolclub błękitny z zyrafką...ale zapomniałam o aukcji i mnie przelicytowali:(,ale to nic bo wczoraj kupiłam ten:)

reklama
Chyba musiałam być grzeczna w tym roku, bo właśnie odwiedził mnie Mikołaj w postaci kuriera z DPD z paczką od teściowej. Właśnie skończyłam wszystko oglądać i normalnie poryczałam się jak bóbr. Niesamowita jest ta kobieta. Nie dość, że nie muszę niczego kupować z ubranek, bo wszystkiego mi nakupiła, to jeszcze wszystko, co dostałam jest wyprane i wyprasowane. A w komplecie dostałam jeszcze koncentrat do prania rzeczy dla Dzidzi, bo kupiła kilka (mam nadzieje, że nie będzie uczulał, bo pachnie obłędnie).

Dostałam dużo ubranek. Ale nie wiem, czy robić zdjęcia i Wam wrzucać, bo nie chcę zanudzać. No chyba, że macie takie życzenia, to wybiorę jakieś perełki.

Do tego jeszcze sterylizator do butelek do mikrofali.

Taką pozytywkę, tylko, że wersja francuska POZYTYWKA DOBRANOCKA FIRMY VTECH WYPRZEDAŻ! (1352847208) - Aukcje internetowe Allegro

Ręczniczki z kapturkami.

A dla mnie dwie koszule do karmienia. Strasznie się ucieszyłam, bo na allegro większość jest takich samych. Stanik do karmienia i trzy pary majtek w komplecie do tego stanika.

Jestem megaszczęśliwa!!!:-):-):-)

Kashyaa,no wrzuć koniecznie chociaz kilka zdjęć, pochwal się.
wspaniałą babcię Twój synek będzie miał, nic tylko zazdrościć.

Chyba musiałam być grzeczna w tym roku, bo właśnie odwiedził mnie Mikołaj w postaci kuriera z DPD z paczką od teściowej. Właśnie skończyłam wszystko oglądać i normalnie poryczałam się jak bóbr. Niesamowita jest ta kobieta. Nie dość, że nie muszę niczego kupować z ubranek, bo wszystkiego mi nakupiła, to jeszcze wszystko, co dostałam jest wyprane i wyprasowane. A w komplecie dostałam jeszcze koncentrat do prania rzeczy dla Dzidzi, bo kupiła kilka (mam nadzieje, że nie będzie uczulał, bo pachnie obłędnie).

Dostałam dużo ubranek. Ale nie wiem, czy robić zdjęcia i Wam wrzucać, bo nie chcę zanudzać. No chyba, że macie takie życzenia, to wybiorę jakieś perełki.

Do tego jeszcze sterylizator do butelek do mikrofali.

Taką pozytywkę, tylko, że wersja francuska POZYTYWKA DOBRANOCKA FIRMY VTECH WYPRZEDAŻ! (1352847208) - Aukcje internetowe Allegro

Ręczniczki z kapturkami.

A dla mnie dwie koszule do karmienia. Strasznie się ucieszyłam, bo na allegro większość jest takich samych. Stanik do karmienia i trzy pary majtek w komplecie do tego stanika.

Jestem megaszczęśliwa!!!:-):-):-)

wklejaj wklejaj pochwal się ;)

Kashyaa naprawdę teściowa super...tez pewnie bym zareagowała tak jak Ty....a prezentem pewnie chwal sie czekamy na fotki:-)

aniwar- jeszcze tak dla ciekaawosci napisze Ci ze kolezanka urodzila synka mial dlugosc 57cm (ciuszki 56 wszystkie duze) tydzien temu babcia go mierzyla a mial skonczone 3mies i kilka dni i mial 63cm. ona mu teraz zaklada ciuszki 62 i sa ok.. a to juz 3miesiace minely

no roznie roznie.. wlasnie pokazywala mi pajaca r.74 i ze jest jemu za maly:) ale to jakis dziwnie malutki byl jak dla mnie rozmiar dla chinczyka albo 62:)

Ja tez mam kilka ciuszkow rozmiar 62 i 74 i jak przylozylam do siebie to sa takie same....dlatego juz wiecej nie kupuje i w praniu wyjdzie co mi jeszcze potrzeba...

reklama
h&m ma dosc fajna rozmiarowke bo mam kombinezonik/polarowy pajac r 62. (niby od 2-4mies) a wielkosci jest nawet na 68.. wiec mam nadzieje ze posluzy malemu..

Do góry