reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

No to wrzucam. Zdjęcia robione były na poszewce od poduszki, więc możecie sobie wyobrazić, jakie to wszystko maleńkie:laugh2:

Uploaded with ImageShack.us

Te bodziaki są w rozmiarze 00M czyli dla niemowlaka tuż po urodzeniu. Aż zrobiłam zbliżenie z centymetrem, bo nie mogę uwierzyć, że dziecko może być aż takie małe.

Uploaded with ImageShack.us

To tyle dla dzidzi. Reszty nie fotografuję, ale mam jeszcze dwa razy tyle bodziaków i pajaców + trzy białe kaftaniki na troczki bez nadruków.

Zaraz wrzucę jeszcze koszule do karmienia na zadbane stycznówki.

reklama
Kashyaa piękna wyprawka!!! Takiej teściowej to tylko pozazdrościć!!! Niestety nie każda ma takie szczęście - ja nie mam :)

Co do rozmiarówki H&M to jest rzeczywiście troszkę zawyżona, ale dzięki temu ubranka można dłużej nosić, bo są tak uszyte, że tu i tam można coś podwinąć, potem odwinąć... :) Mam pełno dresików, bluzeczek i spodenek tej firmy. Jestem w niej poprostu ZAKOCHANA!!!

a my własnie bylismy na zakupkach mikołajkowych dla Szymonka- kupiliśmy mu ręczniczek z kapturkiem, prześcieradełko, myjkę, termoopakowanie, kocyk, skarpetusie, niedrapki i dla mamusi staniczek do karmienia czarny :-) teraz wszystko sie płucze w pralce...

reklama
Do góry