reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
ariska a o co chodzi z tymi orzechami?? nie trzeba juz uzywac proszkow do prania ani plynów do plukania??

dziewczyny a jakie spiworki macie dla sowich pociech? ja tak przegladam allegro i na nic nie moge sie zdecydowac...czy caly polrowy czy moze taki sliski z zwenatrz??juz sama nie wiem...czy spiworek czy z nogawkami....moze wrzucie jakies fotki tych co Wy macie....

Ostatnia edycja:
Ja mam taki:
IMGP1747.jpg

ariska-piorę w orzechach, tylko mam chwilowa przerwę bo w szafce porządki robiłam i resztki proszków i płynów ostatnio wykorzystuję, żeby miejsce mi się zwolniło.
na tyle ile prałam do tej pory to byłam zadowolona, teraz w weekend ostatnie pranie w proszku i płynie i potem juz przechodzę tylko na orzechy.
aniwar-pierzesz w orzechach, to nie używasz ani proszku ani płynu do płukania :-)
to i ja się pochwalę, wczoraj doszło łóżeczko:
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ SŁOMKA/BIAŁY/TEAK/ORZECH (1336223785) - Aukcje internetowe Allegro kolor biały
i moja wylicytowana Nati:
Chusta elatyczna Nati, stan idealny 4,7 m Rumba!!! (1318906234) - Aukcje internetowe Allegro myślę, że dotrze dziś lub w poniedziałek :-)

ariska a o co chodzi z tymi orzechami?? nie trzeba juz uzywac proszkow do prania ani plynów do plukania??

Orzechy są zamiast proszku do prania. Nie uczulają bo są naturalne. Pranie ma neutralny zapach i fajnie się dopiera. Wrzucasz do woreczka 7 orzechów i masz na 2-3 prania gdzieś. Podobno na długo starczają. A jak chcesz jakiś zapach czy coś to wystarczy kilka kropel olejku eterycznego zamiast płynu do płukania

reklama
Do góry