reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Aniwar - świetny ten kombinezonik :-)
Ale ja bym się jednak na Twoim miejscu zastanowiła jeszcze nad tym rozmiarem - zakładając nawet, że dzidziek będzie miał 58 cm po urodzeniu, to przecież razem z głową, którą ma bardzo dużą - czyli z kapturkiem... żeby Ci się nie utopił w nim na początku...

reklama
Blondi 84-kupuję na 100%, czekam po prostu na koleżankę bo będziemy razem zamawiać za jedną przesyłką a ona czeka na wypłatę.
ogólnie widziałam je na żywo i wykonanie i wszystko super no i zdecydowana jestem.

No własnie caly czas mysle nad tym rozmiarem....tez nie chcialbym zeby mi wyrosl i zebym musiala jeszcze tej zimy kupic kolejny kombinezon.....

dziewczyny pomyslilo mi sie....podkłady czyli podpaski to mam Absorgyn (2 opakowania), one na zdjeciach tak fajnie plasko wygladaja i ze rozchodza sie na gorze a jak je wyjelam to sa zwykle prostakatne,ciekawe na ile sie sparwdza....a te podkłady do przewijania albo na lozko to mam happy bella (1 opakowanie-10 sztuk). Zawsze mi sie myli jak ktore sie nazywaja:zawstydzona/y:

Aniwar rozmiar 62 spokojnie wystarczy, 68 będzie stanowczo za duzy nawet w marcu jak dzidzia urośnie...wiem co mówię, synusiów tez w styczniu rodziłam.

W sumie macie chyba racje...bo tam napisali ze dlugosc kombinezonu bez kapturka 57 cm a przeciez glowke dzidzia bedzie miala w kapturku a nie w kombinezonie.....to nawet jak bedzie mial w marcu caly ponad 60 cm to przeciez razem z glowka a nie sam tulow.....ja wiem, ze te moje pytania to sa tkie glupawe ale ja kompletnie nie mam pojecia w takich sparwach:zawstydzona/y:jak to dzieci rosna i jak szybko....
Chyba w takim polarkowym mu nie bedzie za zimno? oprocz tego kocykiem bedzie przykryty noi wozek tez ma pokrowiec to chyba mi nie zmarznie?

czytam o Waszych kombinezonach i postanowiłam zobaczyć jaki ja mam rozmiar...68 a byłam pewna że 62, Kurcze to teraz jeszcze muszę kupić jeden mniejszy... a myślałam, że chociaż ten temat mam z głowy:-(

ja mam 2 kombinezony jeden rozowy do tego rekawiczki tak na oko ma cos kolo 56 albo ciut wiecej w srodku jest tylko napisane first size wiec podejrzewam ze 56, a drugi czerwony 62. mam nadzieje, ze wystarczy. ja mamuska letnia wiec dla mnie nowosc jezeli chodzi o ubieranie dziecka w zimie i to noworodka

ja stwierdzilam, ze doloze troche wiecej i kupie lepsze bo u mnie te bella mama kosztuja kolo 6 zeta a po aptekach mi sie nie chce latac :p a nmiezbyt milo wspominam te bella a pozatym dostane do domu no i majtaloty odrazu kupie i bede miala z glowy wszystko za jednym razem

Ostatnia edycja:
samantaa narazie nie kupuj, jak juz masz 68 to zostaw i zobaczysz jak dzidzia bedzie sie w nim czula...a dokupic zawsze zdazysz.

Ja bym chciala na ta zime miec jeden kombinezon i dlatego sie tak ciagle waham jaki rozmiar.
A jak myslicie kiedy te zimowe kombinezony zmienimy na troche ciensze?? tak poczatek kwietnia chyba??albo nawet moze w polowie??

malutk_a no wlasnie dla mnie tez nowosc....a wiadomo pod tym kombinezonem bedzie miala dzidzia jeszcze jakies cieple ubranka i dlatego mysle o rozm.68 a z drugiej strony nie bedzie smigac w nim do czerwca czy maja tylko krocej...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry