reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Aha czyli do pediatry ide ja a pielegniarka przychodzi do mnie?? ale to do niej dzownie bezposrednio wtedy?? a pielegniarka musi byc z tej przchychodni gdzie zapisze maluszka czy moze byc tak jak polozna nawet z innej dzielnicy czy osiedla??
tak jak pisze blondi! u nas tez piel srodow nie wpisalama, babeczka w rejestracji powiedziala,że same wpiszą bo to zależy od rejonu.
ja tez zapisuje do pediatry gdzie blizej, bede konsultowala sie ewentualnie z prywatnym, a jak bedzie totalna kicha to zmienie przychodnie,choc mysle ze nie trzeba bedzie, bez przesady!!

ja mam tetrowek ok 20szt i 5 flaneli.. kolezanka miala 10 tetrowek i dokupila po 3 tyg bo nie wyrabiala:) maly podczas przebierania siusial, zawsze 1 byla w wanience, w wozku, w lozeczku, do ulewania itd itp.. a tak to codziennie by musiala prac i prasowac!

reklama
Pewnie, dziewczyny zawsze jak czegoś zabraknie to teraz nie problem...wystarczy miec kaskę można podskoczyc do sklepu i dokupic potzrebne rzeczy....

A ja prawdę mówiąc nie wiem co mam zrobić z pediatrą. Sama chodzę do lekarza tam gdzie jestem zameldowana na stałe ale nie jestem przekonana do tej pani doktor, szczególnie jeśli chodzi o opiekę nad noworodkami. Nie wiem co prawda czy tam nie jest tak, że jest jeszcze osobny pediatra, bo chyba tylko raz spotkałam dziecko w kolejce do mojej pani doktor i to już takie kilkuletnie. Nie wiem czy tam w ogóle jest położna. Muszę się chyba wybrać tam i wypytać.
Najchętniej bym przeniosła się z dzieckiem gdzieś bliżej miejsca gdzie teraz mieszkamy ale jakoś nie widzę tu żadnej przychodni w pobliżu. Sama nie wiem co zrobię.

Ja czekam na ogrodniczki i rajstopki,
Zostało to wysłane w poniedziałek i wtorek...

na razie nic
ale obawiam się , że mój tata mógł zgubić awizo kurczę .............

reklama
Do góry