Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana a nie wiesz czy wchodzą do niego butelki tomee tippee? ja tez go mam,ale nie chce rozpakowywac bo stoi w kartonie..Ja nie mam sterylizatora ponieważ uważam, że takie sterylne wychowanie to już trochę przesada. Za to podgrzewacz to faktycznie fajna sprawa. PRzydaje się napewno. Ja mam z Aventu i jestem zadowolona.
Claudia te dywaniki sa ładne, ale moim zdaniem niepraktyczne! my juz wszedzie mamy dywany- akurat ze wzgledu na psa i siersc- wiecznie bylo bialo, a tak to siersc osadza sie na dywanach.. ale do czego dążę.. żeby dziecko nie miało plaskostopia- wazne jest by miało miękko pod nogami- i wtedy najlepiej grubsze dywany, albo naprawde dobre obuwie z wyprofilowana piętą i podeszwą!!!! a takie dywaniki są do bani!!!w biedronce są fajne dywaniki - tyle, że dla mnie to za drogo :-(
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/pomysly_choinka_2/big/05.jpg
i jest dużo fajnych rzeczy :-)