reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja nie mam sterylizatora ponieważ uważam, że takie sterylne wychowanie to już trochę przesada. Za to podgrzewacz to faktycznie fajna sprawa. PRzydaje się napewno. Ja mam z Aventu i jestem zadowolona.

reklama
Ja nie mam sterylizatora ponieważ uważam, że takie sterylne wychowanie to już trochę przesada. Za to podgrzewacz to faktycznie fajna sprawa. PRzydaje się napewno. Ja mam z Aventu i jestem zadowolona.
kochana a nie wiesz czy wchodzą do niego butelki tomee tippee? ja tez go mam,ale nie chce rozpakowywac bo stoi w kartonie..

klaudoos ja tez mam podgrzewacz aventu i w niego właśnie nie wchodza te butelki tommee dlatego ich nie kupiłam, bo jak te butelki sie ma to ponoc trzeba podgrzewacz tez tej firmy...

no to lipa.. wprawdzie mam i aventa i tomee butelki, ale fajniesze sa te tomee.. no cóz kiedyś kobitki radzily sobie bez podgrzewaczy wiec i ja w tych sporadycznych przypadkach tez sobie poradze:)

ja podgrzewalam w mikrofali i bylo oki,wiec teraz nie kupuję podgrzewacza,ani sterylizatora-uważam tak jak joasia-ze za sterylnie to przesada:)

Ja nie jestem za sterylizatorem. Kupiłam takie specjalny płyn firmy Nuk do mycia butelek i smoczków. Podgrzewacz jednak zdecydowałam się kupić, bo mimo, że mamy w domu mikrofalę, to nie do końca jestem przekonana o jej działaniu. Przecież produkuje ona jakieś fale, które mogą być szkodliwe.... Dlatego nie wyobrażam sobie podgrzewania mleka w niej i kupiłam podgrzewacz.

czesc dziewczyny
MAm 1,5 miesieczna dziewczynke. Chetnie odsprzedam niedrogo ciuszki z tego okresu. Przy okazji doradze co warto< tzn co u mnie sie sprawdzilo- na maxa pajacyki 1 czesciowe. Ciuszki stan super, markowe pajacyki, bluzy:0. MOja urodzila sie 3660, wiec na pierwsze 2 miesiace powinno starczyc:)Prosze o wiadomosc na pryw:)pozdrawiam

reklama
w biedronce są fajne dywaniki - tyle, że dla mnie to za drogo :-(
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/pomysly_choinka_2/big/05.jpg

i jest dużo fajnych rzeczy :-)
Claudia te dywaniki sa ładne, ale moim zdaniem niepraktyczne! my juz wszedzie mamy dywany- akurat ze wzgledu na psa i siersc- wiecznie bylo bialo, a tak to siersc osadza sie na dywanach.. ale do czego dążę.. żeby dziecko nie miało plaskostopia- wazne jest by miało miękko pod nogami- i wtedy najlepiej grubsze dywany, albo naprawde dobre obuwie z wyprofilowana piętą i podeszwą!!!! a takie dywaniki są do bani!!!

Do góry