reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Claudia te dywaniki sa ładne, ale moim zdaniem niepraktyczne! my juz wszedzie mamy dywany- akurat ze wzgledu na psa i siersc- wiecznie bylo bialo, a tak to siersc osadza sie na dywanach.. ale do czego dążę.. żeby dziecko nie miało plaskostopia- wazne jest by miało miękko pod nogami- i wtedy najlepiej grubsze dywany, albo naprawde dobre obuwie z wyprofilowana piętą i podeszwą!!!! a takie dywaniki są do bani!!!

dla mnie i tak są drogie.....
może kupimy mały dywanik do sypialni jak już się łóżeczko rozłoży - ale to nie teraz jeszcze

reklama
martusia dzięki za info. Jeszcze za nim dodałaś link na BB to ja też wyszukałam go na alle i tak sobie pomyślałam, ze go chyba wezmę. :-D:-D A powiedz mi jeszcze jaki kolor miałaś? Tak się zastanawiam czy to co widać na zdjęciach jest adekwatne kolorystycznie do rzeczywistości. Zastanawiam się nad krabem i małym misiem.

Aniwar kup sobie w aptece www.doz.pl majtki siatkowe, pakowane po 3szt za cos ponad 5 zł i odbierz sobie w aptece w której bedzie Ci pasowało, bo jak sobie zamówisz na all i policzysz 2,15zł za szt +koszt przesyłki to wyjdzie Ci bardzo drogo.

Dzieki:-) ale te majtki wlasnie tak wyglądaja??

a jesli o odbióry rzeczy które sobie zamowie w patece (bo mam tego troche wiecej) to tam na stronie musze gdzies wpisac w ktorej aptece chce odebrac?? i place w aptece czy przelewem??
Sorki za te pytania le nigdy tak nie orbilam zakupów:-)

Dziewczyny a Wy kupujecie Oliatum Soft?? czy oilatum?? bo patrzyłam w aptece i sa właśnie te dwa rodzaje emulsji do kapieli i nie wiem, ktora to jest ta wlasciwa:baffled: chce zamówic na allegro bo wychodzi takiej tylko własnie nie wiem ktora ta emulsje...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry