reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

KLaudos.. moje zdanie juz nie ma wiekszego znaczenia ale tez jestem na nie.. uprac to pewnie by było ciezko..a i pozniej strach czy maluszek raczkujac nie zerwie i nie zje...
Julka ... fajny ten rozek.. coprawda u mnie ogolnie rozek sie nie sprawdził...
tak samo jak Joasiab nosiłam Tomka w samych spiochach.. bardziej bezpiecznie mi sie wydawalo.. : " niewiem czemu ale wymysliłam sobie ze z takiego rozka moze sie wyslizgnac i wogole jakies niestworzone rzeczy" osobiscie zadnego nie kupywałam.. ale dostalimy kilka.. wiec uzywalismy jako kocyki ..

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudoos-orginalność-na 6,ladne-6 ale praktyczność-1,najgorzej uprać takie coś ...myślę ze te kuleczki się pozbijają i juz nie bedzie tak ladnie to wyglądalo...Ja mialam taki fajny kosmaty,puchaty jasiek i po praniu juz niestety tak fajnie nie wyglądal.I balabym się ze będzie chciał maluch to zjeść...tak jak dziewczyny juz pisaly.....
Julka-fajne:)... u mnie dzięki za to ze ktoś wymyslił coś takiego jak rożek..przez pierwsze dni balam sie wziąść małego na ręce...tylko w rozku go brałam....moze to dlatego ze pierwsze dziecko?nie mam pojęcia...ale jak juz sie odważyłam to brałam bez....tylko jak ktoś przyszedł to dostawał do potrzymania w rozku...teściowa albo mama...balam się ze mogą mu coś zrobić był taki malutki:)i śpiochał sobie owinięty w rożek w łóżeczku:)lubił mieć tak ciaśniutko zaraz zasypial,bezpiecznie się czuł wtedy

Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.

Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)

Ja przy Piotrusiu nie miałam żadnego rożka i myslę, że ten kocyk, który pokzałaś jest sliczny i mi sie bardzo podoba.

dzięki dziewczyny za rady w sparwie kombinezonu..chyba jednak wezme 62:-)
Firaneczki super, ale podzielam zdanie wiekszości dziewczyn, tez mi sie to jako pierwsze na mysl nasunelo, ze bedzie to siedlisko kurzu a potem nie daj Boze ulubiony smakołyk dzidzi..
Ja rozek juz mam kupiony..jak ktos nas odwiedzi to w rozku bedzie mogl potrzymac maluszka i moze jako kolderke bede tez go uzywac na samym poczatku, zobaczymy...

36656_000_1136_1.jpg to moja dzisiejsza paczuszka :) I zamówiłam dziś ten płyn z ziajki natłuszczający do kąpieli o którym pisała któraś dziewczyna już :)

rożek można też na ziemię zamiast kocyka i dzidziak może harcowac :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ariska a zamawiasz jeszcze jakieś inne kosmetyki z z ziaji? ja też się nad nim zastanawiam chociaż do tej pory chciałam małą kąpać w oilatum ale jak ktoś pisał że lepiej myć w tym dziecko dopiero jak będzie taka potrzeba to zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie ma sens od razu kupować oilatum. Mam kilka próbek tej emulsji więc jakby co to na początek wystarczy. I też się właśnie zastanawiam nad ziają, chociaz kilka osób polecało mi nivea

Do góry