reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Klaudoos - tez niedawno zastanawiałam się nad takimi zaslonkami z maskotkami do pokoju synusia, ale po pierwsze drogie, a po drugie nawet nie wiem czy po kilku pranaiach sie to nie skosmaci i nie będzie wygladalo jak stare ...

julka - bardzo fajny spiworek, ale raczej jako rożek sie nie nadaje bo tak jak pisze monciaa raczej zbyt mało usztywniony i mieciutki jak to pluszowe koce :-)

Klaudoos śliczne :) Ale jak to prać???

Julka - rożek chyba powinien być twardszy, tak mi sie wydaje. Ale ja w ogóle na przykład nie używałam rożka.

Wklejam też tutaj linka do mojej aukcji, jakby była któraś zainteresowana:
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
wrzuca sie do worka i tak pierze, ja tak pralam spaghetti.. ale juz zdecydowalam ze nie biore, macie rację slicznie wyglada ale siedlisko kurzu!

Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.

Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)

Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.

Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)

Ja poprostu nosiłam Wikunię bez niczego. Albo na kocyku poprostu.

reklama
Do góry