reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
A co myślicie o czymś takim zamiast tradycyjnego rożka http://www.melwa.pl/Wielofunkcyjne-okrycie-NIKI-kocyk,-rożek,-śpiworek-84-2-47-product.html myślicie że się sprawdzi??
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Klaudoos - tez niedawno zastanawiałam się nad takimi zaslonkami z maskotkami do pokoju synusia, ale po pierwsze drogie, a po drugie nawet nie wiem czy po kilku pranaiach sie to nie skosmaci i nie będzie wygladalo jak stare ...
julka - bardzo fajny spiworek, ale raczej jako rożek sie nie nadaje bo tak jak pisze monciaa raczej zbyt mało usztywniony i mieciutki jak to pluszowe koce :-)
julka - bardzo fajny spiworek, ale raczej jako rożek sie nie nadaje bo tak jak pisze monciaa raczej zbyt mało usztywniony i mieciutki jak to pluszowe koce :-)
Klaudoos śliczne Ale jak to prać???
Julka - rożek chyba powinien być twardszy, tak mi sie wydaje. Ale ja w ogóle na przykład nie używałam rożka.
Wklejam też tutaj linka do mojej aukcji, jakby była któraś zainteresowana:
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
Julka - rożek chyba powinien być twardszy, tak mi sie wydaje. Ale ja w ogóle na przykład nie używałam rożka.
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taki po Marcelku, sprawdzi się ale przy większym dziecku, nadaje się na ok 3 miesiące, wcześniej dziecka w tym nie widac po prostu i niepewnie na ręce się bierze. Sprawdzi sie na wczesną wiosnę do wózka, będzie wtedy w sam raz.A co myślicie o czymś takim zamiast tradycyjnego rożka Wielofunkcyjne okrycie NIKI - kocyk, rożek, śpiworek myślicie że się sprawdzi??
wrzuca sie do worka i tak pierze, ja tak pralam spaghetti.. ale juz zdecydowalam ze nie biore, macie rację slicznie wyglada ale siedlisko kurzu!Klaudoos śliczne Ale jak to prać???
julka05091985
marzenia się spełniają
Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.
Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)
Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)
Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.
Ja poprostu nosiłam Wikunię bez niczego. Albo na kocyku poprostu.
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Czyli jednak ten różek nie jest taki niezbędny jak mi wszyscy wokół wmawiają. Też wole nosić malucha bez niczego. Dzięki joasiab za pomoc.