reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam fioła na punkcie ogrodniczek..
a mam tylko jedną parę na początek :-(
i jedną tak może na pół roku
jakby mogła to bym ze sto par kupiła :-D

reklama
ariska ile czekałaś na staniczki od momentu otrzymania meila ze zostały wysłane???juz nie mogę się doczekać...a wysłała w środę i juz otrzymałam od niej komentarz...

z tego co pamiętam to jakiś tydzień czekałam jak nie więcej, dość długo niestety w porównaniu z innymi paczkami gdzie 1-2 dni

Claudia - to ja spodenek ogrodniczek mam multum ;) i rózne jeansy i takie misowe masa;)

z tego co pamiętam to jakiś tydzień czekałam jak nie więcej, dość długo niestety w porównaniu z innymi paczkami gdzie 1-2 dni

Claudia - to ja spodenek ogrodniczek mam multum ;) i rózne jeansy i takie misowe masa;)

no widzisz ja nie dostałam od nikogo, bo jakoś żadna ze znajomych takich rzeczy nie zakładała dziecku,
może jak bym miała mieć dziewczynkę to bym świrowała na punkcie sukieneczek na szelkach :-D

ja spodenek zwykłych mam 2 pary i 2 teraz licytuje na allegro, a chciałam tez ogrodniczki ale jakos nie mogę znaleźć takich co by mi pasowały:/ ajesli chodzi o wyprawke to mam bzika ogolnie na punkcie wszystkiego hehe:) ostatnio wyczytałam, że dla noworodka jest super płyn do kapieli natłuszczajacy Ziajka od 1 dnia życia, dziewczyny do porównywały do Oillatum, tyle że slabo dostępny a mi w pon wpadł w ręce w drogerii Natura, miałam poczekać z jego kupnem ale mysle sobie znając moje szczeście póżniej nie bedzie i pojechałam dziś po wykładach mimo zmęczenia i kupiłam od razu 2 butelki, jedną sobie na spróbowanie bo też mi coś skóra kaprysi w ciąży:) kupiłam też sobie oliwkę Kindii z promocji do brzucha bo moja rossman się kończy

pisałam wam ze byłam na ciuszkach kilka dni temu :) juz moge cykac foto to sie chwale:)
ogrodniczki jasno niebieskie z welurku są nowe 6zł , ogrodniczki z dzinsu uzywane.. ale widac tylko po metce tak to jak nówki.. koszulka tez uzywana ale tylko po metce mozna to poznac cena 17 zł kompet... i spiochy czapa sliniak 20zł ( nówki jeszcze metki miały :) kombinezon spadkowy ( po Tomaszku .. zakupiony na ciuszkach za 30zł ) ubranka w rozmiarze 56:) kombinezon tez:)
DSC07124.JPGDSC07125.JPGDSC07126.JPGDSC07127.jpg

reklama
Do góry