reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
madzia - dobry interes, sliczna gondolka

Mi dziś doszły ciuszki z tej aukcji co ja wylicytowałam, bardzo ładne ubranka, dostałam już tyle ubranek, ze chyba nic dokupowac nie będę musieć, oprócz tego co juz kupiłam, i jakiegoś ręczniczka i kosmetyków:-) super bo inaczej nie mielibysmy na to kasy, a tak wszytsko się udało:-)

Dziewczyny literki super, tez sie nad nimi zastanawialam, ale te aniolki tez ladne cos z tego bym kupila ale juz sama nie wiem co, wszytsko ladne ale co za duzo to niezdrowo.....my nad lozeczkiem nic nie mamy....chyba nawet tych literek balabym sie zawiesic sama nie wiem...

a gondolka super, ale powiem Ci szczerzez ze tamta po wypraniu na zdjeicu nie wygladala zle....

witam dziewczyny. na samym poczatku gratuluje brzuszkow i zycze szybkiego i bezbolesnego pordu :) nie ma sie czego bac. sama rodzilam w kwietniu i powiem wam ze spodziewalam sie czegos gorszego :)

a teraz konkrety. mam kilka rzeczy na sprzedaz. moze ktoras z was jest zainteresowana. jestem z okolic wielunia woj lodzkie ale do lodzi moge porzucic albo moze do wrocka. napiszcie jak cos i dam wam znac czy bede u was w okolicy bo nigdy nic nie wiadomo.

tak wiec mam na sprzedaz:

*Gondola Dreami Quinny Buzz / Speedi czerwona

W komplecie folia i moskitiera.

stan bardzo dobry

cena 300zl

Zobacz załącznik 301566
Zobacz załącznik 301567
Zobacz załącznik 301568Zobacz załącznik 301568

* Mata edukacyjna Fisher Price, przeznaczona dla niemowląt od urodzenia.

Mata wykonana jest z bardzo dobrego materiału, posiada plastikowaną podkładkę na którą nakłada się mięki materiał co powoduje że dziecko nie leży bezpośrednio np. na podłodze.

Słoneczko obraca się i wygrywa różne melodie.
W środku słoneczka świeci się lampka i pływają rybki.

Posiada dwa ustawienia dla niemowląt i trochę starszych dzieci.

Regulacja głośności.
Zasilanie-3 baterie R-14.

cena 50zl

Zobacz załącznik 301575Zobacz załącznik 301575

* nosidelko TOMY + pudelko

uzywane ale w dobrym stanie

cena 60zl

293133919_tp_204.jpg
b5dt3gbgkdollarkgrhqyokneey0wlznolbmtbrsbmg_35_137.jpg
b5cpewbmkdollarkgrhqqoknue5t1kot5bmsi5jvo_g_35_735.jpg

* Huśtawka Rainforest isher Price

uzywana ale stan bardzo dobry.

Zasilanie: baterie

Funkcje huśtawki:

1. 12 uspokajajacych melidii i dźwięków,

2. 6 prędkości bujania,

3. 2 kierunki bujania (przód-tył i na boki),

4. miękki zagłówek,

5. karuzela z 3 zabawkami,

6. regulacja oparcia - pozycja półleżąca i siedząca,

7. tacka z zabawkami, którą można zdjąć.

cena 300 zl

b2h7bfqewkdollarkgrhquoki8eimudogubmi7csuiiw_35_156.jpg

b2h68nw2kdollarkgrhqiokiwerrdhyqbmi79i4j_35_103.jpg

t_hrain_205.jpg

*PAS POPORODOWY PANI TERESA ROZMIAR M. W DOBRYM STANIE.

Cena 25zl

* ksiazka "Matka i dziecko" Monika Karolczuk-Kędzierska, Katarzyna Maj, Daria Miklaszewska.

ksiazka w dobrym stanie

cena 30zlmatkaidziecko.png

kontakt 788 610 214

moge przeslac wiecej fotek na maila

reklama
Do góry