reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

claudia...boskie ogrodniczki i ta cena:-) to teraz ja zazdroszcze:-)
madzialena....łózeczko fajne i dodatki tez....kupowałas moze z firmy PORANEK?? tez sie zastanawialam nad taka poscielą i dodatkami ale w koncu stanelo na zyrafkach:-) i tez juz stoi w pokoju tylko narazie bez moskitiery....musze to wszytsko wyprac i wyprasowac ale to chyba w polowie grudnia zeby mi sie nie zakurzylo do stycznia....a Ty kiedy masz plan prac to wszytsko i juz ubrac w to lozeczko zeby czekalo na dzidzie??

reklama
Myśle ze juz na swięta lozeczko bedzie stalo gotowe i od razu wtedy to wszystko popiore:) Narazie nie chce sie z tym spieszyc wole jeszcze troszke poczekac:) A lozeczko i dodatki zamawialam z firmy Miriada:)

To fajnie , że nie tylko ja mam na nie świra
dzisiaj małemu kupiłam skarpeteczki 3 pary - takie grubsze w kauflandzie

Dziewczyny, mamy już sporo ciuszków dla córy, teraz trwają poszukiwania komody na te rzeczy. Chyba sporo z was już ma to za sobą. Czy któraś kupiła może komodę Paula z Klupsia albo Kullen (3 lub 4 szuflady) z Ikei? Jak z ich jakością wykonania? Czy do tej z Ikei można dopasować jakiś przewijak? Bierzemy jeszcze pod uwagę z BRW http://brw.com.pl/pl/produkt/13526-komoda+komoda/10-Sypialnia/v/13898 ale wtedy z przewijakiem będzie problem.
Zastanawiam się też nad wysokością. Jak myślicie, jaka byłaby najwygodniejsza przy moim wzroście 168cm? Będę wdzięczna za jakąś radę.

Dziewczyny, mamy już sporo ciuszków dla córy, teraz trwają poszukiwania komody na te rzeczy. Chyba sporo z was już ma to za sobą. Czy któraś kupiła może komodę Paula z Klupsia albo Kullen (3 lub 4 szuflady) z Ikei? Jak z ich jakością wykonania? Czy do tej z Ikei można dopasować jakiś przewijak? Bierzemy jeszcze pod uwagę z BRW http://brw.com.pl/pl/produkt/13526-komoda+komoda/10-Sypialnia/v/13898 ale wtedy z przewijakiem będzie problem.
Zastanawiam się też nad wysokością. Jak myślicie, jaka byłaby najwygodniejsza przy moim wzroście 168cm? Będę wdzięczna za jakąś radę.

ja niestety ci nie pomogę, bo nie będę miała osobnej komody do przewijania maluszka. My zakupiliśmy dla małego szafę (wysoką, ale jednoskrzydłową) i tam akuratnie wszystkie jego ciuszki się mieszczą - przewijak będę mieć na łóżeczku:-)

monia - bardzo ładna jest ta komoda z brw :-) z klupsia nie kojarzę, ale tam sa chyba nawet całe zestawy mebli, to tez jest dobra opcja żeby potem do dziecinnego pokoju dokupić inne meble z tej samej serii.

my mamy akurat z Ikei Leksvik.
widać kawałek na zdjęciu, chociaż zdjęcie robiłam nowego łóżeczka synka, ale tam w tle po prawej stronie ta komoda z przewijakiem stoi - używamy jej do dziś, przewijak jest bardzo wygodny i duży.

reklama
ja powiem tak, moja dzidzia ma bardzo mało rzeczy NOWYCH
wszystko jest albo od kogoś , albo z ciuchów używanych
ale myślę, ze to nie będzie nikomu przeszkadzać, bo są te ciuszki z używanych w super jakości ....

:-D

Do góry