reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
JA na razie nic nie dokupuję pajacy mam 16 ,kaftaników 21,body 8 i śpiochów 23 szt wszystko na 0-3 mce więc nie będę kupowała...do tego jakieś bluzy na suwak,polarki,nawet zapomnialam o niektórych rzeczach....ze sa...czapeczek różnych tez ponad 10szt.do tego 2 śpiworki do spania do lóżeczka,2 kombinezony-zapomniałam i juz chciałam zamawiać na allegro a tak mam 70zł w kieszeni:)
Teraz czekam na dwie sukienki które pewnie dojdą w poniedzialek...i jakieś następne powyszukuję ...bo akurat od kupn sukienek to się nie powstrzymam:)
http://allegro.pl/dwie-fantastyczne-sukienki-next-i1312335550.html
o takie:)

Ostatnia edycja:
zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca:)
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
a szukam dla malutkiej jakiś zajączków...
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas:)
to życzę Ci by Twoja córcia urodzila się z takimi włoskami jak mój syn..robiła wrażenie ta jego czupryna czarna, spineczką miał grzywę spianą bo do oczu leciała.

A ja dziś zrobiłam zakupy wyprawkowe na allegro. Skorzystałam z podanego przez którąś z Was sprzedawcy Myszka i jeszcze jednego. Wyprawka (niekompletna,bo kosmetyki, pieluchy tetrowe i flanelowe dla mnie rzeczy do szpitala, koce,reczniki) jedyne 500 zł wydałam....a jeszccze kilka rzeczy do kupienia.Ale dobrze, że w końcu zaczęłam:)

ja też muszę się zabrać za kupowanie bo ten czas tak szybko leci, tylko wcześniej muszę porobić jakieś listy co juz mam a co jeszcze potrzebuję

zobaczcie jakie znalazłam paputki dla chłopca:)
PAPCIE PAPUTKI AUTKA auto RÓŻNE NOWE SZYDEŁKOWE (1308171784) - Aukcje internetowe Allegro
a szukam dla malutkiej jakiś zajączków...
Tonia-ja tez oszalałam na punkcie sukienek......i paputków .....i spineczek do włosów ...ale na spineczki mam jeszcze czas:)

Podałam wcześniej linka do forum głównego BB gdzie dziewczyna robi cudeńka szydełkowe i na drutach i wiem że robi też jak sobie coś wymyślisz więc może akurat na zamówienie specjalnie by ci zrobiła zajączki :)

reklama
ariska ile czekałaś na staniczki od momentu otrzymania meila ze zostały wysłane???juz nie mogę się doczekać...a wysłała w środę i juz otrzymałam od niej komentarz...

Do góry