reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja tez nie kupie tabliczki i mam nadzieje ze nie dostane od nikogo, bo bardzo mi sie to nie podoba. Butelkę dostałam jedną z aventu z jakimiś innymi próbkami od położnej. Na razie nie będę kupować więcej, bo nie mam zamiaru używać butelek. Na początek pierś, a później jak najszybciej normalny kubek. Jeśli moje plany się nie powiodą, to będę wypróbowywać różne butelki.

reklama
Ja mam ta antykolkową z Dr Browns'a i dostanę jeszcze z TP :-)
te dwie wystarczą tak myślę - obydwie firmy są chyba dobre....

a co do tablicy , jak sobie wyobraziłam mojego Michasia i ten napis - to podziekuję

bardziej myślałam czy nad łóżeczkiem jakiegoś napisu nie dać z imieniem - na razie w tym miejscu wisi mój obrazek z komunii , ale mam stracha, że dziecku na głowę spadnie :-(

Claudia- szczerze mowiac, to musialabys wszystko usunac i zostawic gole sciany- nie filmuj sie!! ja tylko wzielam lozeczko zdala od regalow(ruchomych) bo dziecko 7mies jak juz sieada to wszystko go interesuje i balam sie ze zacznie sciagac i nie daj boze ten regal spadnie.. moj maz mowi ze nie, ale ja mam nie mile doswiadczenia z pracy;/

no nad łóżeczkiem nie mam nic - tylko obrazek
mojemu tacie kiedyś spadł obrazek jak spał na głowę
najzabawniejsze jest to, że gwóźdź został w ścianie!!!

tyle, że tam w domu straszyło....:eek:

są takie fajne literki na tasiemkach z których mozna ułożyć imię i nad łóżeczkiem zawiesić, dostepne na allegro, jak znajdę namiar to zamieszczę.

są takie fajne literki na tasiemkach z których mozna ułożyć imię i nad łóżeczkiem zawiesić, dostepne na allegro, jak znajdę namiar to zamieszczę.

Dobrze
ja potrzebuję takie żeby potem je było łatwo zdjąć, bo to mnie nasze mieszkanie i nie chcę potem mieć problemu, a nie wiadomo ile tu będziemy mieszkać

reklama
Do góry