Ja tez nie kupie tabliczki i mam nadzieje ze nie dostane od nikogo, bo bardzo mi sie to nie podoba. Butelkę dostałam jedną z aventu z jakimiś innymi próbkami od położnej. Na razie nie będę kupować więcej, bo nie mam zamiaru używać butelek. Na początek pierś, a później jak najszybciej normalny kubek. Jeśli moje plany się nie powiodą, to będę wypróbowywać różne butelki.
reklama
C
claudia4you
Gość
Ja mam ta antykolkową z Dr Browns'a i dostanę jeszcze z TP :-)
te dwie wystarczą tak myślę - obydwie firmy są chyba dobre....
a co do tablicy , jak sobie wyobraziłam mojego Michasia i ten napis - to podziekuję
bardziej myślałam czy nad łóżeczkiem jakiegoś napisu nie dać z imieniem - na razie w tym miejscu wisi mój obrazek z komunii , ale mam stracha, że dziecku na głowę spadnie :-(
te dwie wystarczą tak myślę - obydwie firmy są chyba dobre....
a co do tablicy , jak sobie wyobraziłam mojego Michasia i ten napis - to podziekuję
bardziej myślałam czy nad łóżeczkiem jakiegoś napisu nie dać z imieniem - na razie w tym miejscu wisi mój obrazek z komunii , ale mam stracha, że dziecku na głowę spadnie :-(
Claudia- szczerze mowiac, to musialabys wszystko usunac i zostawic gole sciany- nie filmuj sie!! ja tylko wzielam lozeczko zdala od regalow(ruchomych) bo dziecko 7mies jak juz sieada to wszystko go interesuje i balam sie ze zacznie sciagac i nie daj boze ten regal spadnie.. moj maz mowi ze nie, ale ja mam nie mile doswiadczenia z pracy;/
C
claudia4you
Gość
no nad łóżeczkiem nie mam nic - tylko obrazek
mojemu tacie kiedyś spadł obrazek jak spał na głowę
najzabawniejsze jest to, że gwóźdź został w ścianie!!!
tyle, że tam w domu straszyło....
mojemu tacie kiedyś spadł obrazek jak spał na głowę
najzabawniejsze jest to, że gwóźdź został w ścianie!!!
tyle, że tam w domu straszyło....
AsiaK.
Fanka BB :)
literki, o ktorych pisze TONIA81 slicznie wygladaja - widzialam na zywo i bylam pod wrazeniem!
AsiaK.
Fanka BB :)
NOWE Carter's spodnie dla chłopca TANIO!! 74 (1319874919) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE!! komplet SPODNIE+BLUZA (6/9m-cy) USA (1319875329) - Aukcje internetowe Allegro
DZIEWCZYNY TO CIUSZKI KTORE SPRZEDAJE DLA CHLOPCA - bo pierwsze prognozy wskazywaly, ze bedzie syn. Troche juz sprzedalam - pisalam juz o tym - a teraz mam tylko to.. i jeszcze ciuszki mam z cartersa ale nie na aukcji i znajdzie sie jeszcze troche bielizny. z f-my Dany i Pinokio. Chetnie odsprzedam.
NOWE!! komplet SPODNIE+BLUZA (6/9m-cy) USA (1319875329) - Aukcje internetowe Allegro
DZIEWCZYNY TO CIUSZKI KTORE SPRZEDAJE DLA CHLOPCA - bo pierwsze prognozy wskazywaly, ze bedzie syn. Troche juz sprzedalam - pisalam juz o tym - a teraz mam tylko to.. i jeszcze ciuszki mam z cartersa ale nie na aukcji i znajdzie sie jeszcze troche bielizny. z f-my Dany i Pinokio. Chetnie odsprzedam.
C
claudia4you
Gość
są takie fajne literki na tasiemkach z których mozna ułożyć imię i nad łóżeczkiem zawiesić, dostepne na allegro, jak znajdę namiar to zamieszczę.
Dobrze
ja potrzebuję takie żeby potem je było łatwo zdjąć, bo to mnie nasze mieszkanie i nie chcę potem mieć problemu, a nie wiadomo ile tu będziemy mieszkać
reklama
C
claudia4you
Gość
Fajne i nawet jest MICHAŚ
tylko jak to podliczyć to aż 60 zł mnie to wyjdzie - więc dużo troszkę
A ja może sobie sama coś wymyślę :-)