reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ostatnia edycja:
reklama
No też fajne klaudoos - dziękuję
pomyślimy jeszcze mój mąż to artysta i maluje dobrze, więc może coś wymyśli :-D
a jak nie to się zobaczy , może ja też na coś wpadnę ....
czasem fajne są też rzeczy wykonane samemu - trzeba tylko mieć pomysł

Co do imienia to już robię jedną rzecz, ale to pokażę jak będzie gotowa dopiero :-)
nie jest to jakieś śliczne, ale myślę że może być....

reklama
Witam się z wami w bardzo dobrym humorku:-D
Na pewno część z was pamięta jak opowiadałam o gondoli którą kupiłam i która nie była za ciekawa.
No więc w sobotę ją sprzedałam za 130 zł + 35 zł przesyłka:-D
(czyli nic nie straciłam na niej), ponieważ nie chciało mi się bawić w dochodzenia z tą babką od której kupiłam.

No a w poniedziałek wygrałam aukcję z gondolką za całe 30 zł + 25 zł przesyłka:-)
No i dzisiaj ją dostałam. Jestem strasznie zadowolona z niej, jest w ogóle nie zniszczona, z resztą zobaczcie same

Tak jak było w opisie, budka ma troszkę jaśniejszy kolor ale to mi w ogóle nie przeszkadza.

Dla porównania wkleję wam zdjęcie tamtej gondolki (ale to już po czyszczeniu i wyglądała w miarę)

1003500640x480.jpg

1003503640x480.jpg

A teraz lecę was poczytać bo dzisiaj cały dzień nie miałam czasu do was zajrzeć:zawstydzona/y:

Do góry