reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

samantaa - nadmanganian potasu ma silne właściwości bakteriobójcze i grzygobójcze. Można robić baaardzo leciutki roztwór i w tym kąpać maluszka. Odkaża wodę i również pomaga jak dziecko ma np. potówki, co się często zdarza po porodzie (mój synek miał).

ariska - dzieki za listę! bardzo fajna!!! :-)

blondi - super zestaw udało Ci się wylicytować. I bardzo niedrogo!!! :-)

reklama
Ja tez je zamowilam ale narazie ciągle sprawdzają moj adres. A zamowilam na siebie, na tesciowa i na mame wiec jak przysla to bede miec 15 ;P

Podobno na jeden adres przysylaja tylko jeden zestaw ?:-/
ja zamówiłam na siebie i męża na Nasz adres i nie przyszło wcale ;-(
domówiłam na mamę bo to inny adres i doszło:-D więc choc 5 szt jest :-)

Dominika81 - to prawda tanio wyszło jak za tyle ubranek ;-)

Ostatnia edycja:
Tak jak pisałam nadmanganian na potówki kosztuje grosze a może się przydać :)

Blondi - tak to była tylko jedna paczka na adres, choć dziwne że udało ci się zamówić dwa razy bo jak ja próbowałam to mi wyskoczyło że taki adres już jest w bazie

Samantaa - a wchodziłaś na tą stronę? Strona Główna czy na zwykłą pampers?

Ja zamówiłam na siebie, jak doszły, zamówiłam drugie na męża i też doszły, a teraz chciałam na teścia, to też mi wyskoczyło, że adres już był, więc zamiast nr domu 11d, dałam samo 11 i tak zamówiłam. Mam nadzieję, że listonosz się domyśli, że to do nas:-D

Można zamawiać dalej, to próbujcie, może ktoś z rodziny Wam zamówi jeszcze.. Szkoda, żeby to przepadło..

Blondi - ale Ci się udała licytacja!!:-D

aRISKA

LISTA SUPER!!! DZIEKUJE :) HIHI KTOS MYSLI ZA MNIE :) A JA TYLKO GOTOWCA SCIAGAM..
ZAMIAST HERBATKI HIPPA POLECIC MOGE ( WODE KOPERKOWA .. DO KUPIENIA W APTECE OKOŁO 30ZŁ ) PODAJE SIE DLA DZIECKA PRZEZ STRZYKAWKĘ ALE JUZ 10 KROPELEK WPUSZCZONYCH DO BUZI.. POWODUJE ZE KOLKA WCIAGU KILKU MINUT PRZECHODZI... U NAS NIESTETY NIE SPRAWDZIŁY SIE HERBATKI KOPERKOWE BO TOMEK NIE CHCIAŁ PIC TAKIEJ ILOSCI BY MU ULZYŁA .. TYLKO JA JĄ PIŁAM CIAGLE BY NIE MIAŁ KOLEK..

a ja się pochwalę, że moi rodzice kupili dzisiaj śpiworek cieplusi do wózka oraz czapeczkę i szaliczek na zimne dni:-)
dziadkowie szaleją :-)

reklama
aRISKA

LISTA SUPER!!! DZIEKUJE :) HIHI KTOS MYSLI ZA MNIE :) A JA TYLKO GOTOWCA SCIAGAM..
ZAMIAST HERBATKI HIPPA POLECIC MOGE ( WODE KOPERKOWA .. DO KUPIENIA W APTECE OKOŁO 30ZŁ ) PODAJE SIE DLA DZIECKA PRZEZ STRZYKAWKĘ ALE JUZ 10 KROPELEK WPUSZCZONYCH DO BUZI.. POWODUJE ZE KOLKA WCIAGU KILKU MINUT PRZECHODZI... U NAS NIESTETY NIE SPRAWDZIŁY SIE HERBATKI KOPERKOWE BO TOMEK NIE CHCIAŁ PIC TAKIEJ ILOSCI BY MU ULZYŁA .. TYLKO JA JĄ PIŁAM CIAGLE BY NIE MIAŁ KOLEK..

Ja swojej córce kupiłam tą wodę, niestety u mnie ona nie zdała egzaminu, moja córa tak jak miała kolki przed podaniem wody tak samo miała po. Ale wiadomo każde dziecko jest inne i mimo że u mnie ona nie pomogła to u innych dzieciaczków może być zbawieniem:tak:

Do góry