reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja w środe byłam na zakupach i wszystko apteczne już mam kupione i w sumie większośc już mam:) za miesiąc kupię jakiś dobry termometr i aspiratorek do nosa i pare pierdół a tak to mam wszystko łącznie z pieluchami pampki i tetrowe;)[/QUOTE]

Ariska napisz co kupiłaś w aptece - porównam to z moją listą bo moze o czymś zapomniałam :-)

reklama
ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII TEAK+SZUFL+MATERAC !! (1304278322) - Aukcje internetowe Allegro my mamy takie łozeczko
Feretti Quintetto pościel 5cz bacteriostatic (1303698404) - Aukcje internetowe Allegro posciel tą z króliczkiem niebieski ( kołdrę poduszke...ochranicza i poszewki na to :) jestesmy z nich zadowoli( swietnie sie piorą.. łatwo prasują.. i kołdrę poduszkę mozna w 90 stopnaich prac :) i nic im sie nie dziej :)

no to ty też masz to łóżeczko co ja - ja mam bez szuflady tylko, a tak to to samo

Napisałam tylko to co przeczytałam. Nie mówię, że tak jest najlepiej i tak MUSI być. tym bardziej, że to mój macierzyński debiut:-)

I bardzo dobrze że napisałaś i ja dodałam swoje trzy grosze;-) a teraz bardziej doświadczone mamusie dodadzą coś od siebie i wszystkie jesteśmy o tyle mądrzejsze:-)

Co prawda u mnie to nie jest debiut ale w sumie po 9 latach mało co zapamiętałam, dużo się zmieniło i w jakimś malutkim stopniu czuję się jak debiutantka:-D

I szczerze to cieszę się bardzo że trafiłam na BB bo tu naprawdę dużo można się dowiedzieć

Pochwalę się i ja wczoraj zamówiłam właśnie łóżeczko,pościel do niego wybierali chłopcyŁÓŻECZKO Z SZUFLADA KOLORY GPK POŚCIEL 18 elem zależało mi aby łóżeczko miało szufladę,no i falbanka po prześcieradło a nie w każdym komplecie to był,albo cenyyy...
jeżeli z torunia to łóżeczko, to sprawdż dobrze przy kurierze czy nie obite i czy wszystkie elementy są. nasi znajomi zamówili jakoś w sierpniu i porażka, łóżeczko obite, czegoś tam było brak, chyba tego stojaka do baldachimu i potem zero kontaktu ze sprzedajacym. no i długo na przesyłke czekali a kasę jeszcze tego samego dnia słali co kupili.

Dziewczynki, sprzedam laktator NUK elektryczny, użyty całe 3 razy. Kupiłam go za 199zł, oddam za 140zł. Nie potrzebuję go, bo dostałam drugi. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, proszę o prywatną wiadomość. Pozdrowienia!

Lubię oglądać Wasze zakupy - tak się mi fajnie na serduszku robi patrząc na to co kupiłyście i jaki pokoiki macie :-D

ja też bardzo lubię oglądać wasze zakupki:)
pochwale się i ja moim łóżeczkiem:) zdjęcie robione jak jeszcze było rozłożone u znajomej. Dostaliśmy go z całym uposażeniem łącznie z pościelą którą widać, wsadem i materacykiem i jeszcze jest taki baldachim, kokardka do ozdoby, przewijak, pokrowiec na przewijak i chyba rożek:p (nie wiem bo narazie częśc stoi u babci). Wszystko wygląda jak nowe, w ogóle nie zniszczone bo koleżanka czysta dziewczyna i bardzo dbała o to więc jestem spokojna:)

Załączniki

• ł
    ł
    48 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Blondi super zestaw zresztaw wy dziewczyny tyle fajnuch rzeczy juz nakupilyscie Ja tylko kombinezon chce dokupic i 5 pajacow i 5 bodziakow podstawowy zestaw jakbym wczesniej urodzila a reszte dostane 5 stycznia z polski po starszym synku wiec troche bede miala pracy w nowym roku pranie prasowanie i szykowanie.A w miedzy czasie podziwianie juz rozpakowanych malych kruszynek :) w tych pieknych waszych ciuszkach.

Do góry