reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

b_iala - super ciuszki :-)

A jeśli chodzi o kocyki, to ja mam jeden polarowy, ale ani nie supercienki, ani supergruby, jeden akrylowy - dostałam właśnie dzisiaj gratis razem z zakupionym w zeszłym tygodniu łóżeczkiem ;-) - i jeden sobie w wolnych chwilach dziergam na drutach - ale to taki bardziej chyba ozdobny, a zresztą i tak chyba dopiero dla wnuków skończę :-D
Wszystkie są raczej z tych mniejszych - i prostokątne.

reklama
biala super ciuszki :) Ja nawet kilka mam podobnych spiochow z Mothercare /jeszcze w Anglii kupowalam/ tylko rozmiary mam wieksze :)
A kocyki mam rozne, od bawelnianych, grubszych, cienszych, azurowych, po polarowe i akrylowe. Nazbieralo sie tego troche po synku ;)

b_iala super zestawik:-)

A myslicie,że na poczatek dwa kocyki wystarcza? takie z polaru? bo ja jeszcze ich nie kupiłam i nie wiem za bardzo jakie kupic....a te kocyski to jakie duze macie??

B_iała - świetne ciuszki :-)

Jedna część prania zrobiona a dziś mnie ból zaatakoła w biodrze i nie dam rady prasować dziś;-(

Czekam jeszcze na przesyłkę z ciuszkami z allegro, dzwoniłam do pani miała wysłać w pon więc pewnie jutro będą ;-)

B_iala - ale świetne ubranka:) A ten kombinezonik, super:)

Ja mam na razie jeden kocyk, cienki- chyba flanelowy, ale właśnie musze zakupić jeszcze jeden zimowy.

Ostatnia edycja:
tylko uważajcie dziewczyny na te wszystkie aplikacje....
wiem, że są ładne, ale na początku jak sie dziecko zawija to trzeba uważać, żeby gdzieś nie uwierały, nie drażniły.
Ja pamiętam odcinałam nożyczkami z kocyka, który dostałam takie wstążeczki krotkie, no i oczywiście wszystkie metki.

jedna aplikacja jest i tez musiałam zawijac malego zawsze w tym samym końcu, bo w drugim koncu mu ta aplikacja pod plecy wchodziła

moim zdaniem najwygodniejsze są z wyszywana aplikacją lub zupelnie gladkie

Ja mam jeden kocyk welurowy Drewexu, drugi - taki duży błękitny akrylowy, trzeci, taki jakby śpiworek- otulacz firmy Sterntaler.

reklama
Ja dostałam rożek , który też w sumie mogę używać jako kocyk i śpiworek taki zapinany - ale kocyk i tak dokupię

Do góry