reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Dziewczyny a chcialam sie Was podpytac apropo kocykow dla maluszkow. Mam jeden taki bawelniany ale chcialam kupic jeszcze taki gruby i cieplutki. Tylko nie wiem z jakiego materialu bylby najlepszy? moze cos doradzicie?:)

Gosiula - ja mam 2 z polaru.
Są fajne, tylko musisz spojrzeć, żeby były grube, a nie takie cieniutkie. Ja mam jeden cieniutki, a drugi taki z podwójnego polaru - ten jest super.
No i jak dla mnie lepszy jest na poczatek kwadratowy, bo zawijałam maluszka w kocyk - nie miałam rożka, kocyk wydawał mi się przyjemniejszy, a rożek sztywny. Do zawijania lepszy kwadrat, a potem do przykrywania nie ma znaczenia.

Ostatnio czytałam, że polecane są kocyki z polaru. Ja miałam dla synka taki gruby z weluru i sprawdził, a nawet sprawdza się cały czas :-D:-D:-D My dostaliśmy taki kocyk w dość dużym rozmiarze, nawet nie wiem w jakim. Synek nadal się nim przykrywa i ma jeszcze sporo luzu :tak:

56 SZTUK DLA MALUTKIEGO MISIACZKA 0-6 M FIRMOWE!!! (1312932508) - Aukcje internetowe Allegro chwale sie bo wygrałam ! tzn.. maz wygrał :) dokupiłam jeszcze dzis ogrodniczki z koszulką i welurkowe ogrodniczki na ciuszkach pokaze jak ten wredny M.. przywiezie mi ładowarkę do bateri z aparatu ( co mnie podkusiło by mu dac ją do pracy! juz kilka dni prosze....

co do kocyka.. to ja mam 1 polarowy cienki( Tomek dostał w szpitalu ) .. 1 gruby polarowy ( kolezanka przyniosła na odwietki ... oba są małe kwadratowe i mam jeszcze taki gruby bawełniany tez mały ( dostalismy po szwagrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam jeden mniejszy kocyk taki jakby robiony na drutach tylko z jednej strony obszyty materiałem ( mozna w nim malucha zawinąć jak w rożek) a drugi taki gruby akrylowy to moja mama kupiła

Do góry