reklama
Patrycja89
Mama Kubusia
No ja wlasnie zamowilam na 3 adresy: swoj, mamy i tesciowej wiec moze sie uda, zobaczymy.
Dziewczyny a chcialam sie Was podpytac apropo kocykow dla maluszkow. Mam jeden taki bawelniany ale chcialam kupic jeszcze taki gruby i cieplutki. Tylko nie wiem z jakiego materialu bylby najlepszy? moze cos doradzicie?
Dominika81
Fanka BB :)
Gosiula - ja mam 2 z polaru.
Są fajne, tylko musisz spojrzeć, żeby były grube, a nie takie cieniutkie. Ja mam jeden cieniutki, a drugi taki z podwójnego polaru - ten jest super.
No i jak dla mnie lepszy jest na poczatek kwadratowy, bo zawijałam maluszka w kocyk - nie miałam rożka, kocyk wydawał mi się przyjemniejszy, a rożek sztywny. Do zawijania lepszy kwadrat, a potem do przykrywania nie ma znaczenia.
Są fajne, tylko musisz spojrzeć, żeby były grube, a nie takie cieniutkie. Ja mam jeden cieniutki, a drugi taki z podwójnego polaru - ten jest super.
No i jak dla mnie lepszy jest na poczatek kwadratowy, bo zawijałam maluszka w kocyk - nie miałam rożka, kocyk wydawał mi się przyjemniejszy, a rożek sztywny. Do zawijania lepszy kwadrat, a potem do przykrywania nie ma znaczenia.
ja z grubszych mam 2 rozmiary drewexa (welurowe) o taki: DREWEX KOC,KOCYK,PLED BARDZO MIEKKI PRZYJEMNY WAWA (1304229057) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio czytałam, że polecane są kocyki z polaru. Ja miałam dla synka taki gruby z weluru i sprawdził, a nawet sprawdza się cały czas My dostaliśmy taki kocyk w dość dużym rozmiarze, nawet nie wiem w jakim. Synek nadal się nim przykrywa i ma jeszcze sporo luzu
b_iala
Fanka BB :)
56 SZTUK DLA MALUTKIEGO MISIACZKA 0-6 M FIRMOWE!!! (1312932508) - Aukcje internetowe Allegro chwale sie bo wygrałam ! tzn.. maz wygrał dokupiłam jeszcze dzis ogrodniczki z koszulką i welurkowe ogrodniczki na ciuszkach pokaze jak ten wredny M.. przywiezie mi ładowarkę do bateri z aparatu ( co mnie podkusiło by mu dac ją do pracy! juz kilka dni prosze....
co do kocyka.. to ja mam 1 polarowy cienki( Tomek dostał w szpitalu ) .. 1 gruby polarowy ( kolezanka przyniosła na odwietki ... oba są małe kwadratowe i mam jeszcze taki gruby bawełniany tez mały ( dostalismy po szwagrze
co do kocyka.. to ja mam 1 polarowy cienki( Tomek dostał w szpitalu ) .. 1 gruby polarowy ( kolezanka przyniosła na odwietki ... oba są małe kwadratowe i mam jeszcze taki gruby bawełniany tez mały ( dostalismy po szwagrze
Ostatnia edycja:
reklama