reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Dominka - dziekuje! ja nie wiedzialam o zadnych woreczkach, ktore mozna kupic w aptece - mi ktos polecil te pojemniczki na mocz i tak zrobilam ale nikt mi nie powiedzial czy mozna w tym mrozic i przechowywac... naszczescie nie musialam podawac tego mrozonego pokarmu.

martus - śliczne łóżeczko, ja też się nad takim zastanawiam, chociaż teraz zaczęły podobać mi się biale mebelki i już sama nie wiem co chcę aczasu coraz mniej

Ja w środe byłam na zakupach i wszystko apteczne już mam kupione i w sumie większośc już mam:) za miesiąc kupię jakiś dobry termometr i aspiratorek do nosa i pare pierdół a tak to mam wszystko łącznie z pieluchami pampki i tetrowe;)

Ariska napisz co kupiłaś w aptece - porównam to z moją listą bo moze o czymś zapomniałam :-)[/QUOTE]

Ja kupiłam sudocrem
maltan na teraz do hartowania
bepanthen na później
hebatke z hipa koperkową (od 1 tygodnia)
czopki glicerynowe
biały jeleń w płynie
3 saszetki tantum rosa (w sumie mam 5)
sól fizjologiczną
jałowe gaziki (10szt x 3 w opakowaniu)
dużą gazę ( do kąpieli zamiast myjki)
herbatka laktacyjna
parafina (zamiast oliwki)
wcześniej kupiłam
podkłady poporodowe
majtki siatkowe
podkłady na łóżko

a za miesiąc dokupię jeszcze
aspirator
sól morską w spreju
maść majerankową
termometr
i kalii czyli kryształki nadmanganianu potasu

Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała próbki pieluszek PAMPERS. Weszłam na ich stronę i zamówiłam taką próbke, w której podobno mają przysłać 5szt pieluszek Drymax. Ciekawe czy przyślą...

Tonia- Dzięki za informację,jak czytałam opinie nic takiego nie doczytałam,jedynie długi okres realizacji i słaby kontakt a towar większość zachwalała.Ale jak dojdzie na pewno dokładnie sprawdzę.

reklama
Ariska dziękuję za listę :-) jednak będę musiała uzupełnić swoją, a do czego Ci albo co to są kryształki nadmanganianu potasu bo nie spotkałam się z tym

Do góry