No wlaśnie bo to nie jest taka kołyska jak u nas...taka prostokatna...dostała to od siostry mamy z Niemiec tam moze troche inna moda nie wiem....i to jest taki kosz wiklinowy dla dzidziusia i nie wiem co on tam pod plecki potrzebuje...tak jak pislam niby jest "cos" ale to nie wyglada jak materac, mozliwe ze do tego kosza to wystarczy sama nie wiem. Ten "podkład ma z 1 cm rubości idealnie pasuje na dno tego kosza i jest felurowe tylko nie wiem czy na tym dzidzi nie byloby twardo...
reklama
martusia29
Fanka BB :)
Martuś dzięki za info
Jak kiedyś będę i będę miała więcej luzu to wstąpię tam.Troszkę kojarzę,ale bardziej kusocińskiego bo niestety zjeździlam wzdłuż i wszerz ''L'',niestety bez rezultatu i muszę się znów zmobilizować...wrrr..ale mi juz zbrzydła ta sucha
No ale muszę się zmobilizować w końcu,bo upierdliwe i ile mozna.
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
...............
Aha a jakie wypełnienie bierzecie do kołderki i podusi (juz do łozeczka) slyszałam o tym kukurydzianym ale nie nie wiem czy dobre..hmmm...
Co do kołderki i poduszeczki dla dzidzi do łóżeczka, to ja zamówiłam takie najzwyklejsze:
Kołdra+Poduszka Wypełnienie Pościel 2-el 120x60 (1293623951) - Aukcje internetowe Allegro
Cena nie wysoka:-) Wogóle u tej babki zamowilam bardzo duzo rzeczy a przesyłka za wszystkie to 12 zł:-). Ona jest z Krakowa wiec tym dziewczynom, ktore sa z tamtych okolic proponuje obejrzec jej aukcje albo bezposrednio w jej sklepie, bo ma niektore ceny naprawde konkurencyjne:-)
weronika87
joasienka1
odnośnie pielęgnacji pępuszka - to nam położna mówiła że dla dziecka nie można stosować spirytusu salicylowego!
najlepszy jest spirytus rozcieńczony przegotowana wodą w proporcji 1:1 i taki mam zamiar spreparować w odpowiednim czasie :-)
u nas zakupy daleko w polu, wybrany wózek i wstępnie łóżeczko, śpiworki, wanienka i inne gadżety kupię jak będę na L4 przez Allegro, bo kurierzy w takich dziwnych godzinach jeżdżą że nie chcę potem tego odbierać nie wiadomo skąd :-)
mykam do domku, mam dość pracy na dziś.
pozdrawiam Was
najlepszy jest spirytus rozcieńczony przegotowana wodą w proporcji 1:1 i taki mam zamiar spreparować w odpowiednim czasie :-)
u nas zakupy daleko w polu, wybrany wózek i wstępnie łóżeczko, śpiworki, wanienka i inne gadżety kupię jak będę na L4 przez Allegro, bo kurierzy w takich dziwnych godzinach jeżdżą że nie chcę potem tego odbierać nie wiadomo skąd :-)
mykam do domku, mam dość pracy na dziś.
pozdrawiam Was
Wogóle u tej babki zamowilam bardzo duzo rzeczy a przesyłka za wszystkie to 12 zł:-). Ona jest z Krakowa wiec tym dziewczynom, ktore sa z tamtych okolic proponuje obejrzec jej aukcje albo bezposrednio w jej sklepie, bo ma niektore ceny naprawde konkurencyjne:-)
Wielkie dzięki za linka do aukcji tego sprzedawcy, bo widzę, że ma dużo rzeczy, które będę musiała jeszcze kupić i myślę, że na początku/w połowie grudnia zrobię u niej MEGAzamówienie:-)
Dominika81
Dominika super zakupki, ale ten drugi link z pajacykiem to chyba na bardzo krótko Ci starczy, bo to dla dzidzi do 3,2kg więc jak urodzisz większego dzidziusia to nawet go nie założysz.
pewnie tak, ale podobały mi się
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a pościel polecam z firmy FERETTI:
Mona203 Feretti duetto !! EXTRA PROMOCJA !! 9 kol. (1293910975) - Aukcje internetowe Allegro
Feretti TRIO pościel 3cz z ochraniaczem PROMOCJA (1293910978) - Aukcje internetowe Allegro
FERETTI pościel 5 częściowa - KOLEKCJA 2010r. (1295143358) - Aukcje internetowe Allegro
mają bardzo dobre gatunkowo i fajne kolory.
warto zainwestować
mam dla synka :-)
Ostatnia edycja:
A nie taniej by ci wyszlo kupic ze sklepu? Ja kupie u nas w sklepie dla dzieci bo maja biale po 35 zl a kolorowe po 38 ale ja wole kolorowe bo dla corki mialam biale i zaluje boteraz sie nienadaje bo wszystkie plamk widac i nieidie doprac po ulewaniuCo do kołderki i poduszeczki dla dzidzi do łóżeczka, to ja zamówiłam takie najzwyklejsze:
Kołdra+Poduszka Wypełnienie Pościel 2-el 120x60 (1293623951) - Aukcje internetowe Allegro
Cena nie wysoka:-) Wogóle u tej babki zamowilam bardzo duzo rzeczy a przesyłka za wszystkie to 12 zł:-). Ona jest z Krakowa wiec tym dziewczynom, ktore sa z tamtych okolic proponuje obejrzec jej aukcje albo bezposrednio w jej sklepie, bo ma niektore ceny naprawde konkurencyjne:-)
A jak wam idzie kompletowanie wyprwki kochane? Mi zostaly do kupienia juz tylko pieluchy szamponik i puder do pupy w grudniu niechce juznic kupowac bo beda wydati na swieta dlatego d konca listpada chce miec kompletna wyprawke.
reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
A nie taniej by ci wyszlo kupic ze sklepu? Ja kupie u nas w sklepie dla dzieci bo maja biale po 35 zl a kolorowe po 38 .............
U nas w hurtowniach widzialam po 50 zł a po drugie ja u tej babki z Krakowa kupowałam mnostwo rzeczy, łączie cos za 250 czy 300 zl , wiec ta oplata za przesylke rozlozyla sie i i tak wyszlo duzo taniej niz bezposrednio w sklepie. :-)