reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

mi tam się najfajniej i najwygodniej w pajace ubierało...tez nakupuję dla małej
Martuś-To moze zdradzisz mi jakieś miejsca,chociaż w R-miu bywam teraz rzadko,przewaznie jeździmy do m1,ale jakoś wolę zakupy w kjankach robić .A na ciuchach byłam raz na przeciw dworca nawet mało za kg było i cuda wygrzebałam:p)
Dominika-super zakupki,mi uciekla na all piękna biszkoptowa sukiienka sztruksowa z cudnym królikiem,zapomniałam ze aukcja się kończy i ktoś kupił.

Ostatnia edycja:
reklama
A, bo są najwygodniejsze dla maluszka. Przez pierwsze ok. 2 miesiące życia (w rozmiarze 56 i 62) mój synek w niczym innym nie "chodził"...
pod spód kaftanik lub body i zawinięty w kocyk i tak przeważnie był ubrany.
także innych typów ubranek nie planuję kupować.
po synku mam dwa komplety - bluza+ spodnie na wypadek wyjścia lub odwiedzin gości
mam jeszcze kombinezony, jak będę miała chwilę to zrobię zdjęcia i pokażę :-)
jeden po synku, a drugi synek dostał, ale jak dostał to już był za mały i ani razu nie założył, także nówka :-)

martusia no przy dworcu sa fajne rzeczy ale ja rzadko tam jedze, najwięcej ciuszków kupiłam w ciucholandach na Kelles-Krauza w centrum, tam są aż dwa piętra i ciuszki wycienione wszystko ładnie na wieszaczkach i na Kusocińskiego to już bardziej północne części radomia i tam na wagę
fajne rzeczy pozamawiałyście na allegro, u mnie juz sie skonczyly takie zakupy bo mąż wylicytował sobie tam spodnie za taka sumę ze hoho i mam juz puste konto:p dopiero za miesiac zaczne od nowa hehe

Dziewczyny mam do was pytanko.....dostalismy dla maluszka taka kołyske wiklinową...tak na początek i teraz sie zastanawiam jaki tam materacyk trzeba dac.....bo niby tam jest cos na spod ale to nie wyglada jak materacyk tylko takie welurkowe coś i nie wiem czy to do kolyski wystarczy czy jakis materacyk specjalny musi byc.....może wy cos doradzicie??

Aha a jakie wypełnienie bierzecie do kołderki i podusi (juz do łozeczka) slyszałam o tym kukurydzianym ale nie nie wiem czy dobre..hmmm...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry