reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Tez słyszałam o tych Dada, dużo osób je zachwala, na początek wykorzystam te co mam, a poźniej spróbujemy te Dada, poza tym wiem, ze sa duzo tańsze od pampersów.

reklama
ja używam Dada do demakijażu oczu :-) i jestem zadowolona...
choc dla bobaska kupiliśmy Nivea, to z czasem wypróbujemy też i te Biedronkowe...

Według mnie zarówno Dada jak i Dzidziuś są dobre.
Też na początek kupiłam huggiesy, ale nie zarzekam się, że tych tańszych nie będę kupowała :)

a ja dostałam paczkę tych pieluszek od koleżanki r.2- dostała je też od kogoś ale jej mała jest już zaduża i nie miałą co z nimi zrobić :-) a ja przynajmniej będę miałą okazję je przetestować

co do husteczek to stanowczo polecam huggies
przetestowałam chyba wszystko co możliwe na synku (no, oprócz akurat DADA, które polecacie...:eek::eek::eek::eek:) i zostaliśmy przy huggiesach

butelki pewnie będa AVENT, ale na razie nie kupuję żadnych - zamierzam karmić piersią i wolę nie zapeszać, że coś pójdzie nie tak :-D:-D:-D (żart oczywiście)

pieluszki póki co Pampers, ale skoro zachwalacie DADA to może spróbuję później??:eek::eek:

Ja używałam u syna najpierw pampers,później huggies,i dada(naprawdę mają dobrą jakość)za to odradzam pieluszki firmy TIP chyba są w carfefourze,albo realu-plastik,plastik i jeszcze raz plastik.
A później przerzuciliśmy sie na te pielucho majtki pampersa i zostaliśmy przy nich,ale jak by dada coś takiego wymyśliła to pewnie kupowałabym dady

Dzisiaj kupilam w tesco przewijak za 32,50 usztywniany. Są duże przeceny na niektóre artykuły. Laktator Avent, sterylizatory. Prześcieradła 70x140 za 12,50.
Byłam w tesco na paprotnej jeśli ktoś z Wrocławia bylby zainteresowany.

szkoda ze u mnie w Radomiu nie ma tesco z artykułami przemysłowymi:/
mi dzis niespodziewanie przyszła karuzelka zamówiona na allegro:) niespodziewanie bo zapłaciłam za przesyłke ekonomiczna a przyszła tak szybo jak priorytetowa, dobrze że sąsiad ja odebrał hehe:)
od razu ja złożylismy z meżem i tak z parę razy puszczalismy melodie hehe:)
byłam dzis w ulubionym ciucholandzie z nadzieją że sobie coś kupie i było mnóstwo fajnych rzeczy dla bobaska ale głównie bluzeczki, miałam już ze trzy w koszyku ale nie wzięłam w koncu hehe powstrzymalam sie, ale w piatek ruszam na dostawe do takiego co sa same rzeczy dla dzieci i pewnie cosik upoluje:p
a jesli chodzi o pampersy to nie mam jeszcze i raczej sama kupie od nikogo nic nie dostaje z takich rzeczy:/
kupie napewno pampers new baby 1 i moze bella happy 1

reklama
Do góry