reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

tak, teraz jaej maluszek ma ponad 2 mies a ona dalej zaklada te 1 bo sa dobre! ona ma jeszcze 3 opakowania dady z biedronki r.2 i bedzie testowala, ale poki co zwyciezyly u niej te rossmannowskie. ja mam zakupione z rozm. 1 huggiesy male opak, pampers premium care, kilka sztuk happy i 1 op. wlasnie rossmana dostalam od niej, a z rozm. 2 dostalam huggiesy od innej kolezanki, kilka sztuk dady, pampers zolte no i chyba tyle.. tak wiec tez bedziemy testowac..
ona jeszcze mowila zanim kupila rossmana ze najlepsze byly huggiesy bo nie przeciekaly i nie podraznialy nozek.

ale wszystko zalezy od budowy maluszka..

reklama
klaudoos fakt najlepsze huggiesy przynajmniej u nas sie sprawdzily, pampersy tez sa dobre tylko uwazaj bo te pampers premium care uczulaja niestety :( jak czytalam na innym forum sporo mamusiek mialo problem. moja kumpela uzywa dady i zadowolona jest z nich.
co do huggiesow to sa 2 rodzaje economy i premium, miska uzywala premium ale teraz kupilismy na wyprobowanie tych economy i nawet nie drogie bo zaplacilismy 32 zl w tesco na promocji mam nadzieje, ze sie sprawdza

tak, teraz jaej maluszek ma ponad 2 mies a ona dalej zaklada te 1 bo sa dobre! ona ma jeszcze 3 opakowania dady z biedronki r.2 i bedzie testowala, ale poki co zwyciezyly u niej te rossmannowskie. ja mam zakupione z rozm. 1 huggiesy male opak, pampers premium care, kilka sztuk happy i 1 op. wlasnie rossmana dostalam od niej, a z rozm. 2 dostalam huggiesy od innej kolezanki, kilka sztuk dady, pampers zolte no i chyba tyle.. tak wiec tez bedziemy testowac..
ona jeszcze mowila zanim kupila rossmana ze najlepsze byly huggiesy bo nie przeciekaly i nie podraznialy nozek.

ale wszystko zalezy od budowy maluszka..

to dość tak jesteś zaopatrzona he to dobrze, ja bym tyle nie dała na raz kupić, fajnie że podostwałaś

ale wiesz claudia ja kupilam te 3 opakowania pieluch w 3 mies a jedno bylo za 6,99:) tera myslalam zeby zakupic 1 op r. 3 zeby pozniej mi bylo latwiej gdyby co, ale stwierdzialm ze o to sie nie martwie bo pieluchy dostaniemy od gosci.

ale wiesz claudia ja kupilam te 3 opakowania pieluch w 3 mies a jedno bylo za 6,99:) tera myslalam zeby zakupic 1 op r. 3 zeby pozniej mi bylo latwiej gdyby co, ale stwierdzialm ze o to sie nie martwie bo pieluchy dostaniemy od gosci.
Ja o tym wtedy nie myślałam....no tez potestuję troszkę i zobaczymy, które będą ok,
Czasem też idzie kupić pieluszki po 1 sztuce i może tak testować, sama nie wiem...pewnie na coś wpadnę

a myślicie, że po jednej pieluszce już mozna stwierdzić czy dziecko jest na nie uczulone? bo przecież taka pieluszka to na chwilkę jest - chyba!

a myślicie, że po jednej pieluszce już mozna stwierdzić czy dziecko jest na nie uczulone? bo przecież taka pieluszka to na chwilkę jest - chyba!

nie mówię żeby kupować po jednej, ale kilka taki jednorazowych na próbę

Sama zobaczę czy coś dostanę, wyjdzie wszystko dopiero jak się mały urodzi, ale na pewno spróbuje różnych opcji

Klaudoos-Tak obstawiałam ze to raczej te:),na tygodniu muszę nabyć i jeszcze parę tetrowek i mała będzie przyszykowana do szpitala..
Jeszcze musze kupić nowy materac do łozeczka-nieplanowany wydatek,ale cóz.... patrzylam w necie to ok 90zł z przesylką...podlecę do dziecięcego moze tańsze są.
Chcę zamowić malej tą posciel :wzór 1-łaczka,nr:12-z pieskiem ecru i nr:10-feliks zółty-ale feliksa na razie brak-muszę zapytać się kiedy będzie aby od razu zamowić wszystko a nie na raty.
2cz.pościel 135x100 na suwaczki NOWE wzory PROMON (1290886293) - Aukcje internetowe Allegro

Martusia jak już będziesz miała tą pościel to daj znać jak wyglada na żywo,, bo cena rewelacyjna

pytam bo gdzieś się już spotkałam z pieluszkami - próbkami i teraz tak mi do głowy przyszła :-)
a ile opakowań pieluszek w r. 1 kupujecie na początek bo każdy inaczej mówi i już sama nie wiem.
Ja mam kupione opakowanie pamperców premium care - 1 i chyba 3 opakowanie 2, mam tylko nadzieję że mała nie będzie na nie uczulona ale jakby co to zawsze można podejść do sklepu i kupić inne

reklama
Ja mam tylko jedną paczkę pampersów rozm 1
i 10 sztuk pampers premium rozm 2 i tyle póki co...
jak nic nie dostanę , to będzie trzeba dokupić.....

bo każdy radzi inaczej i ciężko jest z tego coś wyciągnąć, zobaczymy jak będzie z nami....

Do góry